tiistai 8. toukokuuta 2012

Kuulilla


Selkä on tosiaan vähän vaivannut, ja siksi voimajuttuja on pitänyt soveltaa aika lailla. Oonkin värkännyt pitkästä aikaa kuulien kanssa vähän enemmän. Yhden käden juttuja kestää tehdä, mutta esim. kahden käden svingi sattuu selkään. Työntöjä ja tempauksia siis on kiva tehdä, ja isommalla sitten ihan vaan rinnalle vetoa. Nyt nousee 24-kiloinen rinnalle ihan ok.


Kun ei ole mitään tavoitteita, olen koittanut olla tarkkana tekniikan kanssa. Varsinkin kahden kuulan räkkiä oon koittanut hakea, selän jumitus vaan vaikeuttaa sitä. Työnnöissä tuntuu helpommalta saada suoralinjainen nosto kahdella kuulalla, joten tykkään tehdä mieluummin vähemmän ja tuplalla. Tempaus on edelleen lemppari, ja siinä koitan vakiinnuttaa 16-kiloista käden ystäväksi. Hassua on, että vasemmasta kädestä on tullut taas vahvempi ja nopeampi. Analysoin omilla pikku aivoilla sen johtuvan siitä, että oikea jalka on vahvempi ja toimivampi. Sieltähän se kuulan lento lähtee ja ote pitää kun palaset liikkuu oikeaan aikaan ja sähäkästi. Vasen jalka tarvii siis nopeutta ja voimaa. :)

Koutsi ja mutkumutkuempäs-oppilas.
(Kuvat Julia R. kiitooos!:) )

3 kommenttia:

  1. Mistäs sulla selkävaivaa? :o Liiasta treenistä vai siitä viimesyksyisestä/kesäisestä?

    VastaaPoista
  2. Jumitusta ja jäykkyyttä yhessä, ja yliliikkuvuutta toisessa kohtaa. :) Aina välillä se on vaivannu, sit välillä unohdan koko selän puoleksi vuodeksi.

    VastaaPoista
  3. Okei, no hyvä ettei pahempaa! :)

    VastaaPoista