tiistai 24. tammikuuta 2012

Jauheita ja ihmiskokeita

Terkkuja privaatti-salilta! Ainoa toive tänä aamuna oli, että kumpa salilla ei ois paljoo väkeä. Ei siellä ollut, vain minä ja Sean Paul mun korvanapeissa! (Tai oli sinne sitten tullut pari muuta, terveisiä myös sille rouvalle, kenelle hymyilin leveästi raggan tahtiin hytkyen...ihmiset aina tulee salille salaa.)

Mun punttihommat on nyt edenneet siihen pisteeseen, että kaappiin on alkanut kertyä jauhepusseja. :p Hippi taipuu sosiaalisen paineen alla... Tänään testasin toista kertaa Fastin kehuttua latausjuomaa, Workout Shockia. Eka kerralla kokeilin vain puolikkaan annoksen, ilman mitään tuntemuksia. Tänään sitten ihan koko satsi, vähän reilukin. Okei, ensinnäkin, juoma on niiiiiiin pahaa, että 4 desin alas saaminen oksentamatta kohtuu nopeasti on haaste. Kuvittele raaka sitruunamehu, joka maistuu keinotekoiselle kirsikalle. *Puistatus* Reippaana tyttönä irvistelin ja vedin litkun nassuun.

Tässä tuotteesta enemmän:
http://www.musclechallenge.fi/workout-shock/

Juoman ja treenin väliin jäi ehkä liian lyhyt aika, lämmittelyt kahvakuulan kanssa meni vielä hyvin, ehkä oli vähän normaalia vahvempi olo. (En ole työntöjä tehnyt viime kesäisen niskavamman jälkeen juurikaan, nyt meni 16-kiloisellakin.) Mutta kyykkysarjoissa oli jo tosi huono olo. Kun päällimmäinen ajatus on "älä oksenna", siinä vähän lihastuntuma kärsii. Ja edelleen puistattaa ja tärisyttää.

Ristiriitaiset kokemukset, ensi kerralla vähän vähemmän ja vähän aiemmin. Ehkä se siitä. Mutta miksi sen pitää olla niin pahaa?

Nyt pian suihkuun ja töihin! :) Moiiii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti