lauantai 28. joulukuuta 2013

Ravintolakokemus

Sellaista tuossa tänään mietiskelin, että kuinka kovin harvassa on oikeasti mun makuun olevat perheravintolat. Kahviloita ja pubeja löytyy, joissa on kiva istuskella, mutta kun oltiin lähdössä lauantai-iltana ulos syömään perheellä, ei valinta ollutkaan ihan simppeli.

American Dinerit ja pizzeriat tietenkin juu, mutta kun syödään aika paljon ulkona (myös kotona, eli meillä syödään paljon hehheh), ranskalaiset ei tunnu oikein hintansa arvoisilta. Burgerit on ok joskus, mutta jos haluaa jotain muuta, sitten meneekin vaihtoehdot vähiin.

Vaatimuksena siis oli, että halutaan mennä paikkaan, jossa on kiva istuskella, ruoka on hyvää mutta sopivan rentoa. Mä olen liian monta kertaa kiltisti niellyt kiukkuni, ja maksanut neljästä nahistuneesta prinssinakista ja muutamasta tikkuperunasta, kahdesta kurkku- ja tomaattilohkosta lähes kympin jossain "perheravintolassa". Noloa myöntää, että tytär on todella ruokarajoitteinen, ei tosiaan mikään ennakkoluuloton seikkailija makujen maailmassa. Mieskin on ehkä lähinnä pizza- ja pihvimiehiä. :)

Googlailun tuloksena yllätyin Swagathin (Tampereella siis ollaan) lasten listasta: Valmistamme lapsille annokset mahdollisimman mietoina säilyttäen kuitenkin intialaisen makumaailman. Tiesin, että "lähdetäänkö ulos syömään" -kysymykseen kaikki vastaa jooooo, mutta jos ehdotan kohteeksi intialaista ravintolaa, innostus jää vaimeaksi. Tällä kertaa ei siis juuri neuvoteltu, ja hyvä niin!!

Ruoka oli tietenkin ihanaa, mutta yllättäen se oli sitä myös tyttären mielestä! Ja ihan niinkuin listalla luvattiin, lapsen annos oli todella maukas, muttei ollenkaan tulinen. Ensimmäistä kertaa itsekin saavutin "mä en syö mitään enää ikinä"-fiiliksen tällä joululomalla. :)

Kuva Swagathin nettisivulta.

Eilen fiksuna tyttönä kävin aamupäivällä hierottavana ja illalla mavettamassa. Olotila on sen mukainen sitten. Onneks ei tarvinnutkaan tehdä tänään muuta kuin syödä hyvin ja ottaa päikkäreitä.

Joulupukin ja muitten tonttuhenkisten Tehdastreeni löytyy videoituna täältä. Kolmisenkymmentä erikokoista joulukunnon tehtailijaa oli paikalla ja kulkusten kilinä sen mukainen. ;) Oi jospa oisin saanut olla muukaana.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti