maanantai 4. kesäkuuta 2012

Seinille korvat ja bikinit kesäpusakan alle

Toivoisitko kuulevasi kaiken? Nyt se on mahdollista! :D Ai että mua taas ihmetytti, kun heräsin aamupäiväunilta ja oli telkkari jäänyt auki. Sieltähän tulee silloin aina Ostos-TV, ja tänään EarZoom!


Nyt on keksitty joka stalkkerille, juorueukolle ja muuten vaan uteliaalle oiva apuväline! Ajattelin kyllä hetken asentaa tämän lapsen korvaan, mutta tähän ei varmaan saa mitään äiti-vahvistinta... Mutta jos siis haluat kuulla, mitä selkäsi takana puhutaan, äkkiä ear zoom tilaukseen! Buahhaha!

Aamulenkki ennen tuota loistavaa tv-hetkeä harjulla:



ja perinteisen uimahalli-lounaan jälkeen yläkropan treeniä CTK:lla. Pikkasen se turhauttaa, kun systeemi muuttuu, niin kaikki on vähän raskasta ja vaikeaa aluksi. Tulee heikko olo. Ei se mitään, suunta on vaan ylöspäin. :) Kivaa oli taas vaikka sattui ja hapotti.



Illalla haettiin minille vähän sukkahousuja Henkkamaukasta:



Eiku... No mut hei, taloudellinen ahdinko on tekosyy, jos kivat bikinit tulee vastaan. Tai se, ettei ilman takkia edes tarkene ulkona. Ja kaikkihan tarkistaa, että rintsikoitten/bikinien hengarissa oleva kuppikoko on sama, kuin itse tuotteessa? Koska mitenkäänhän ei ole mahdollista, että ne ois lipsahtanu väärään hengariin? Onneks nämä oli solmittavaa mallia, ja kuppikin meni silmämääräisesti ihan oikein (sovittaminen on niiiin last season..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti