torstai 14. kesäkuuta 2012

Maalla on kivvaa

Joujou, hirveen ollu kiireistä taas! Töihin paluu tietenkin heti 9 päivän putkella, viimeisenä yönä näin todellakin pomosta unta. Huh. :) Koska työkiireet, ja se onnellinen asia, että mulla on ihana pieni tytär, vaikuttaa aika paljon treenaamiseen, piti vähän muuttaa taas suunnitelmaa. Aika ei joka kerta riitä sivukylältä supersalille ajeluun. Siksi päätin ladata vanhan kunnon kuntosalikorttini. Paluu kylän omalle salille siis. Siellä on ihan kaikki tarvittava, paitsi kahvakuulat on kelvollisia ainoastaan punnuksina. Räkkiin niitä ei saa ilman kipua. (Älä osta pienen ja kiltin näköistä kuulaa, se tekee ranteesta ruman näköisen heti.)

Lähisali on paitsi hyvin varusteltu ja tilava, täysin autio näin kesällä. Siksi yksi 5-vuotias ei häiritse siellä ketään. Kamalan kätevää. Annoin sille kännykän viihdykkeeksi.. "mä pelaan angry birdsiä". Salaa oli kuvattu vähän vaihtoehtomavettajan takalinjaa. :D



Oikeesti, ei KETÄÄN! Illalla kuuden aikaan. Kuvassa vasemmalla uusi rakkauteni jalkaprässi. 




Uimahallissa on jotkut käsittämättömät kesäaukioloajat, joten itkukohtauksen jälkeen ajettiin eväskaupan kautta rannalle. Siellä näytti näin seesteiseltä:



Paitsi kun käännyin 360 astetta... hirveet iskelmäfestarit! Siellä oli mummoa, vaaria, lasta ja nuorta kuulkaa jumppaamassa! Dirlandaa ja kaikkea. Wau. :)





Joku sitten tarvi vähän lisävastusta, mummojumppaa (hei anteeks, mutta sitä se nyt oli) in da waterline:



Pakko laittaa vielä tämä, en kestä. Kuva on lainattu ja varastettu jokke-papan twitterifacebook-jostain. Anteeks ja kiitos. Näyttää pelottavalta. <3



Ja siis en ole hylkäämässä supersalia. Ehtimistä ja tavoitteitten saavuttamista vaan edistää se, että on kortti myös lähisalille. CTK:lla on muuten lauantaina ensimmäiset crossfit-salikisat, katsomossa nähhään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti