sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Uusia treenijuttuja

Mä olen jo pitkään ollut vähän hukassa näitten jumppajuttujen kanssa, että mihin sitä keskittyis ja miten. Nyt on sitten uusi, aika perinteisen mallinen "bodaus-ohjelma". Muutettiin vähän punttia, oon pitkään tehnyt ihan perusvoimaa, lyhyitä sarjoja ja paljon painoja. Selkäongelman takia en ole pariin kuukauteen pystynyt oikein etenemään niinkuin halusin, joten nyt on uusi systeemi. Hahhaa, aamupäivällä oli sitten ensimmäinen virallinen jalkatreeni, kyykkyä, mavea ja jalkaprässiä. Jep, oikein LAITE! :) Sarjat on pidempiä, mutta painoja paljon vähemmän. Tavoitteena on jatkuva nousujohteisuus painojen kanssa, eikä se onnistu, jos satumaisesti aloitetaan maksimista. Bling, oivallus! No, erilainen treeni on aina erilainen ärsyke kropalle, ja olen ollut koko päivän aivan tajuttoman väsynyt, vaikka salilla ei mitään megahapotusta tuntunutkaan. Eli perille meni, jes!

Ihanaa kun on taas ohjelma ja suunnitelma. Vielä kun ois eväät oikeassa jääkaapissa oikeaan aikaan. Kahden asunnon elämä on välillä haastavaa, marjat on toisessa paikassa ja rahka toisessa, toisessa paikassa on kahvia ja toisessa maitoa. No näillä mennään nyt, onhan noita Siwoja.. Mutta siitä ohjelmasta, tilaa on edelleen vanhan malliselle jumppailulle, eli kuulatunneille, tanssitunneille, aamutreeneille ulkona ja vaikka juoksulenkeille. Ehkä toi ohjelma nyt on sitten sitä "bodausta", heh, mutta aika kaukana on mitkään aamuaerobiset ja dieetit, kapinoin kovaa fitness-elämäntapaa vastaan.

Tässä muuten hauska blogi bikinifitness-Umpun treeneistä: http://primebody.blogspot.fi/ Iso hatunnosto äidille, yrittäjälle ja kovalle sporttimimmille!

Ja sitten toinen, mihin palaan aina, kun kaikki ulkonäkökeskeisyys, pidennykset ja dieetit ja silikonit ja botoxit alkaa ahdistaa: http://quinoaa.blogspot.fi/ Onneksi on Heidi ja muut, joita ei vähempää voisi kiinnostaa takareiden linja. :) Kiitos siitä!!

Ihanaa olla niin ristiriitainen. Ihanaa kun on sunnuntai, kaikki on mahdollista, koko elämä ja tulevaisuus omissa käsissä. Pienelle ehdotin varovasti, että josko mentäis joku päivä ihan oikeasti opettelemaan sitä uimista ilman kellukkeita. Uimapuku oli päällä noin kuudessa sekunnissa: "vaikka tiistaina??"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti