tiistai 31. heinäkuuta 2012

Matkalla Pohjoisessa

Tehtiin pikavisiitti Ouluun. Muksu mummolaan, majottuminen kesähotelliin ja QStock! Olin aika liekeissä festariviikonlopusta. Ei mitään asiallisia vaatteita tai vaihtokenkiä, vaan huippukeikkoja, aurinkoa, vanhoja kavereita, festariruokaa ja -juomaa.

 

Olin niin festarifiilareissa, että otin matkaseuralaisen "ois kiva käydä vähän jumppaamassa" -ehdotuksen vähän kevyesti, mutta heitin kuitenkin kassiin trikoot ja mun tanssitossut (jotka siis soveltuu kaikkeen liikuntaan, eh). Matka kesti koiran hoitoon heittoineen jotain 10 tuntia, sitten syötiin mummolassa pihvit ja kermakakut...

 "No nyt sinne Voimalaan !" Nieleskelin kaikki mutkumäjustsöin-mutinat ja innostuin samantien alkavasta ulkokuulailusta. Voimalan Sanna veti superkivan treenin ja endorfiinipöllyissä olin taas kiitollinen a) aktiivisesta miehestä, b)auringosta ja merituulesta ja c)positiivisista ihmisistä. Setin toiseksi viimeisenä liikkeenä oli valakyykyt kuula yläasennossa. Viimeinen liike oli viidensadan metrin juoksu ja koska mukaan piti juoksulenkille ottaa se kyykkykuula, olin kiitollinen myös etten ottanut kermakakkua lisää. :p Ihan tajuttoman ärsyttävää juosta kuulan kanssa!


Koska en siis ollut ajatellut kuntoilla lomareissulla, olin edellisenä päivänä tehnyt kidutushenkisen jalkatreenin.   Nauraminen, käveleminen, istuminen jne sattui siis sunnuntainakin vielä. :D Pitää sitä nyt valmistautua. No, teki hyvää kävellä kesähotlan ja festaripaikan väliä. Itse rokkijuhlat oli huikeat, 28 000 hymyilevää ihmistä nautti auringosta ja keikoista. Kaikkien kotimaan starbojen ohella vaikutuksen teki eestiläinen Iiris, mieletön pikku menninkäinen!


En ollut käynyt kotikaupungissa 1,5 vuoteen, joten oli kiva ajella ympäriinsä. Erityisesti meren rantaa on joskus sisämaassa ikävä, vaikka rannikon kylmä tuuli tuleekin joka kerta yllätyksenä. Aina palelee. :)
Oli kyllä ihan ulkomaanmatka-fiilis, vaikka paikat oli tuttuakin tutumpia. Nallikarissa oli tosi paljon ulkomaisia turisteja, ehkä senkin takia.


QStock päättyi huikeaan ilotulitukseen, yöruokaan Oulun torilla ja palohälytykseen hotellilla. :)  Kotiin piti palata päivää alkuperäissuunnitelmaa aiemmin, oli yks asuntokauppa odottamassa. Rokkijuhlille mennään ensi kesänäkin ihan varmasti!


1 kommentti: