tiistai 18. syyskuuta 2012

Pispala-henkeä


Kuvia eräältä kävelylenkiltä. Mä olen tässä sairasloman aikana oppinut taas kävelemään. Hidastamaan, pysähtymään, katselemaan ympärille. Ja mikäs näissä maisemissa on kävellä! Kauankohan kestää tottua, koko ajan on sellainen fiilis niinku ois ulkomailla. Mieletöntä! Ollaan tehty parin tunnin kävelyretkiä, portaita ja mäkiä on sen verran, että edellisen jalkatreenin jälkeen vähän kadutti kun tajusin kuinka kaukana kotoa oltiin. :) Mutta hyväähän se vain tekee.


Kävin tänään kuulailemassa Poltteella, tempauksia ja työntöjä kahdella kuulalla, sekä vähän raskaammalla rinnallevetoja. Lisäksi tein vatsasetit ab-matilla ja kutosen kuula painona. Salilla on käynnissä kamppailulajien peruskurssit, ja kaiholla tänäänkin katselin häkin takana treenaavia. Olin ihan hilkulla ilmoittautua mukaan, mutta toisaalta mun on tosi vaikea sitoutua mihinkään säännölliseen viikottaiseen treeniaikaan. Niimpä jätin vielä ilmottautumatta. Katselen vaan kateellisena. :)


Välikuvassa Vasily, koska lapset ja eläimet nyt kuvissa toimii aina. :) 


Huomenna on penkkipäivä, ja koska aamutreeniryhmälläkin on, menen tekemään penkkini kello kuusi. Aamujumppapäivät on mahtavia, iltapäivällä alkaa tulla sellainen olo, että mitäs liikuntaa tänään. Sitten muistaa, että hemmetti, mähän jumppasin jo aamulla! :) Vapaapäivinä voi kyllä vetästä jonku zumban vielä illallakin. Esim. huomenna, ehkä. Muistakaa ihmiset liikkua, se on vitamiinien ohella tärkeä flunssantorjuntakeino!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti