perjantai 21. syyskuuta 2012

Tänään ei treenata


Eilinen jumppa meni näin: etukyykyt, takakyykyt, maastavedot, suorin jaloin maastavedot, good morningit. Kyykyissä vähensin vähän kiloja ja tein syvemmälle. Suosittelen muuten tekemään ohuissa trikoissa raskaita maastavetoja, jos seuraavana päivänä on tarkoitus näyttäytyä hameessa ja ohuissa sukkahousuissa. :) Vähän rullautu nahat sääristä, mutta bepanthenia ja pakkelia päälle niin eipä noita ruhjeita huomaa. 

Tänään korisvaimoilua ja illalla vähän hääjuhlimista. Pari pörröpäätä pitäis kiharrella näteiksi. Toinen niistä luultavasti ei suostu riisumaan Robin-paitaa ja kiharrukseenkin se varmaan pitää pakottaa tai lahjoa. 

Mä muuten luovuin ripsien pidennyksistä, reilut kaksi vuotta jaksoin niitä huollatuttaa kuukausittain. Kun sitten päätin, että en jaksa enää, nypin ne yhtenä iltana melkein kokonaan irti. Näytin sairaalta sammakolta ekan viikon, mutta nyt on jo omat ripset aikalailla täydessä mitassa. Voi olla kyllä, että ennen joulua hermostun tuohon mascaran kanssa värkkäämiseen ja marssin Umpun tai Nooran penkkiin kiltisti takaisin. :) Kokeillaan nyt hetki ilman, säästyy noin miljoona euroa rahaa samalla. 

Nyt mä meen paistaan kaikki kananmunat mitä löydän, lapsi tarvii protskutankkauksen että malttaa olla puunattavana, hauskaa viikonloppua everybody! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti