maanantai 6. helmikuuta 2012

Frustraatio

*Angsti-varoitus!* :)
Jossain kohtaa joku sai hyvän idean, että S-M:n pitäis opetella nosteleen levytankoa. Olin tietenkin heti mukana, joo tottakai jee jee! En yhtään tajunnu, kuinka hemmetin vaikeeta se voi olla. 

Video on viime maanantailta, silloin tehtiin rinnalle vetoa kolmatta kertaa ja alkoi olla sellainen positiivinen "kyllä se tästä alkaa joskus sujua" -fiilis. Tänään olis pitäny sitten jo sujua, ei kai ny kukaan harjottele yli kolmea kertaa? Sen jälkeen pitäis laittaa painoja ja alkaa treenata, voimistua. 

Teki kyllä mieli potkia kiekkoja, kiroilla ja lähtä zumbaamaan. Turhautuminen on lamaannuttavan aggressiivinen fiilis, siitä ei saa revittyä energiaa itse toimintaan. Ei hymyilyttänyt sitten yhtään. Siinä kohtaa pitää tajuta lopettaa ja kokeilla ens kerralla paremmalla asenteella. Tekniikan hiominen on raskasta, se ei tunnu treeniltä. Se tuntuu aloittelulta. Haluaisin repiä, hikoilla ja olla hapoilla, en olla pihalla. Mutta eihän siitä mitään tuu jos tanko karkaa ja hakkaa olkapäihin.


Video J.Koskisen puhelimesta, se kääntyi itsestään oikeinpäin!

Ei se kauniilta näytä, mutta HALUAN oppia. Tai mieluiten osata jo. Ostetaan pitkäjänteisyyttä ja frustraatiopuskuria. Ps. En ole läski, mulla on huononmalliset housut, jotka peittää sikspäkin siron linjan. :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti