maanantai 13. helmikuuta 2012

Tanssitähtiä by Nike


Laure Courtellemont, pikkuinen nainen lippiksen alla. En ole ehkä ikinä ollut kenestäkään ensi näkemältä niin liekeissä. Käsittämätön karisma, uskomaton tanssija, ihan timantti naiseksi! Laure tuli Nike Blastiin palkitun koreografian kanssa ja pyysi joka kolmannessa lauseessa anteeksi sen vaikeutta ja rukoili ettei jäässä oleva suomalaisyleisö luovuttaisi. Hehhee, olihan se haastavaa eikä tuollaista kykene tunnissa omaksumaan. Mutta oli niiiin kivaa!

Jaahas, ilmeisesti bloggerissa on joku cuteness alertti päällä, en saa nyt paikan päältä kuvattuja videoita ladattua. Tässä kuitenkin koreo, mitä meille yritettiin tartuttaa:



Toivon ihan kamalasti, että Laure tulisi Suomeen vielä uudestaan, hankkiudun kyllä paikalle varmasti! Siihen saakka luukutan tuota Miss Fatty-biisiä, jää mopoautot niin hopealle! Ja onhan meillä meidän oma Ragga-mama Miia, nou hätä! :)

Toinen tunneista oli Burlesque Chair, koutsina Åsa Eriksson Ruotsista. "It is ok to play with your sexuality, please touch yourself, open your mouth, remember you look damn hot there!!" Siitä niskojen nakkelemisesta on vieläkin kaulalihakset kipeänä. :) "Slut name" jäi kyllä keksimättä. No hauskaahan se oli, ja kamalasti oli liikennettä salin takana olevaan Nike shoppiin tunnin aikana, kun salillinen kilttejä jumppatyttöjä heittäytyi tuhmiksi strippareiksi, hahhaa! Harmi että olin niin keskittynyt, ettei tullut mieleen kuvata Åsaa. Tämä oli Lauren tuntia huomattavasti helpompi, meidän jengi oli aiiivan sekaisin Åsan tunnista. :) Mulle kyllä kolisi tuo ghetto-motha-fucka -meininki enemmän. Enemmän lippis- ku tasselityyppi on hän. :D

Kaiken kaikkiaan oli tosi kiva reissu tietenkin, ensi kerralla vaan pitää mennä pidemmäksi aikaa että ehtii muutakin kuin ravata kohteesta toiseen.

Hei maanantaista melkein selvitty, hyvä me! Olin eilen iltavuorossa ja tänään aamussa, ja siinä välissä yks puolentoista tunnin salitreeni (no okei ehkä viimesen vartin vaan hengailin) ja aamun hyppypomppusolmukuperkeikka-treeni. Mikä kohtuus? :) Aika usein multa kysytään miten ehdin ja jaksan... en tiiä. Saattaa ehkä näkyä täällä kotona? Eli mä meen ny peseen pyykkiä, mo!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti