maanantai 20. helmikuuta 2012

Pim pom pelistä pois

Vapaa viikonloppu meni nyt niin, että lauantaina oli hirveen kivaa. Ensin olin juoksukouluporukan mukana ravailemassa intervalleja tunnin verran, sitten siitä jäin salille koutsin kanssa. Kyykkäiltiin, pukattiin penkit, vedettiin maasta ja leukoja. 2,5 tuntia siinä tais mennä. :D Tosin vika puoli tuntia venytyskoneissa ja muuten tsillaillen. Eli heiaheiaan ei voi kirjata ihan koko käytettyä aikaa, ois huijausta. Päiväunet jäi väliin, ku lapsen piti päästä luistelemaan. Ja illalla juhlittiin parin työkamun läksiäisiä.

Jos henkilö on lauantaina nähty tanssimassa doorsia, depeche modea, spice girlsiä jne baarissa melkein tappiin asti ja sunnuntain se makaa sängyssä täristen ja oksentaa, on aika turha vakuuttaa juoneensa pelkkää Ediä. Mutta niin se nyt kuitenkin meni. Eikä jalat oikein kanna vieläkään, joten toimistohommia tänään peiton alta käsin. 

Ilman langatonta verkkoa, facebookia ja sitä, että telkkariohjelmat voi katsoa netistä, ois ollu sietämätön päivä eilen. Onneksi yhteys maailmaan on säilynyt, joten tiedän, että ulkona on hirveästi uutta lunta, Jani Sievinen on ärsyttävä, vanhan työpaikan naapuripizzerian henkilökuntaa on ammuttu, ja Putous & Idols on katsottuna. Nettitelkkarissa on sekin hyvä puoli, että vaikka nukahtelee kesken ohjelman, voi aina palata siihen kohtaan mihin jäi! Ja facebookissa saa sympatiaa kavereilta. Eli ystäväni Yrjö, jos luulit lannistavasi, epäonnistuit! Huomenna aion olla työkuntoinen ja ylihuomenna urheilukunnossa. 

Hirrveen nättinä on Nicsu tässä videossa, Mi like it. :) Aurinkoista viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti