torstai 8. maaliskuuta 2012

Abtronicittomat reenaa

Näitä siis on edelleen olemassa:


Tästä kaunis ja mahtava masu kesäksi! Jee! Kaikki se hiki ja riehuminen, kun vois vaan makoilla sohvalla peiton alla ja katsella telkkaria. Vatsalihakset valmistuis samassa ajassa ku pakastepizza uunissa! Ja kaupan päälle tulee vielä sellanen pikkunen vyö, millä saa käsivarret kuntoon. Ja rahallisestihan toi on käsittämättömän kannattava. Kuukauden salikortin hinnalla vuosiksi vatsalihakset tikkiin.

Miettikää hei, sellanen abtronic-ryhmätunti! "Hakekaa oma abtronic tuolta korista, sitten jokainen tekee pesän tyynyistä ja peitosta ja ottaa rennon asennon. Laitetaan leffa pyörimään ja aletaan treenata, ei haittaa jos nukahtaa!"  Hmm, pitäisköhän patentoida heti? Ja ohjata ei sais tietenkään muuten ku abtronic-lisenssillä. Mikäs se oli se laite, missä laitettiin niitä piuhoja eri puolille kroppaa ja sitten sai sähköiskuja. Ehkä sen vois yhdistää tähän. Sais koko kehon jumpan saman leffan aikana? Tai migreenin.

Aika väsynyttä, mutta oikeesti. Miks joku haluaa vatsalihakset makaamalla? Mitä hyötyä niistä on? Jos on muuten ihan paskassa kunnossa, mutta on hieno sikspäkki. Toisaalta, emmä ikinä jaksais treenatakaan niinku vaikka Jutta . Ihan pimeetä, hatunnosto sinne. Jotain siltä väliltä? Kivaa, hyvässä seurassa, taitoja, vauhtia ja voimaa siinä sivussa. Pikku vinoilua mutta ei mitään huutamista. Joo, siinä on mun resepti. Mutta mulla ei ookkaan sikspäkkiä.

2 kommenttia:

  1. Voitaisko vaikka jossain neukkarissa pitää tommonen jumppa joskus?

    VastaaPoista
  2. Joo, heti Petterille ehdotus huomenna! :D

    VastaaPoista