sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Niket ja Adidakset, eli treenivaatteista.

Jos liikkuu lähes joka päivä, välillä useamman setin päivän aikana, toppeja ja housuja on hikisenä pyykkijonossa koko ajan. Ja koska niitä pitäis olla myös puhtaana ja kuivana koko ajan, pystyy siitä laskemaan että niitä pitää olla riittävästi. Mulla on koko talven ollut yhdet Niken juoksutrikoot, joilla on vedetty sisällä ja ulkona, sisällä päällä on sortsit ja ulkona alla villahousut. :) Ja trikoot tietenkin käy pesussa päivittäin. No on mulla muitankin housuja, mutta vaan hätätilanteita varten, kun pyykkipalvelussa on katkos eikä trikoot kuivu ajallaan.

Todellakin ihan hyvin voi kuntoilla verkkareissa ja t-paidassa, mutta mitä enemmän tunteja viikottain käyttää hikoilemiseen kummallisissa asennoissa, sitä enemmän arvostaa kunnon treenikamppeita. Tiiättekö, että kun heittää jalat pään yli, housut pysyy paikallaan. Ja kun nostaa kahvakuulan pään yläpuolelle, paita EI seuraa mukana. Ettei koko ajan tarvi korjailla vaatteita oikeille paikoille. Plussaa hengittävyydestä ja nopeasta kuivumisesta. Myös sen käsiseisonnan pitäis onnistua, ilman että kaikki läsnäolijat näkee shock absorbereitten logon. Eli näillä kriteereillä verkkarit ja t-paidat putos pelistä pois.

Erilaisten kokeilujen jälkeen mun sisätreeniasu on lähes aina tämä:

Piruetin painijaselkätoppi eri väreissä, samassa kaupassa on kauheesti muitakin kivan mallisia toppeja, mä tarvin kuitenkin ne kunnon shock absorberit alle joten tämä toimii niitten kans parhaiten:

Kuva Piruetin verkkokaupasta.

Trikoot, Piruetin malli ei pysy mulla jalassa, Nike vie voiton:



Nike.com


Sitten noitten päälle tarpeen mukaan t-paita ja shortsit, t-paidan voi viskata mäkelään jos oikeasti hikoillaan. Talvella pidän mukana myös fleeceä tai muuta pitkähihaista sekä niitä villasukkia.. :) Kyllähän noihin rahaa saa uppoamaan, mutta esim. nuo Piruetin topit kestää vuosikausia! Vanhat trikoot sai eilen kaveriksi nuo kuvassa olevat Niken legend tightsit, vain kolme kauppaa piti koluta ennen ku löyty oma koko.  :p Ja sitten oho Nellystä klikkasin Adidaksen printtipöksyt:






Nämä alla olevat mulla on mustana, hirveen kivat, mutta nykyään niin isot, ettei ne jalassa uskalla oikein spurttailla. :D Näistä oli tullut ihan super hieno kevätväri, ehkä ens tilistä... Jos vaikka heittäis ne vanhat kirppiskasaan ensin.


Nike.com
Tietenkään ei haittaa, jos urkkavaatteet on kivannäköisiä, ylivoimaisesti tärkeintä on kuitenkin toiminnallisuus. Hyväkin treeni tai tanssitunti on pilalla, jos toisella kädellä täytyy pitää housuja ylhäällä tai kiskoa paitaa alas!

 Nyt ois tosi kiva kuulla kommentteja ja vinkkejä jumppavaatteista! :) Mikä on tärkeää, millaisista tykkäätte?


(Tänään otin rennosti, pelkkä liikkuvuustunti. Super-Jouni näytti meille, miten venytellään. Kaveri venytti, tai sitten käytettiin vähän apuvälineitä. Ei se kivaa ollut, sattui nii samperisti, mutta teki tosi hyvää! Tämä pitää saada viikottain ohjelmaan!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti