keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Vapaapäivä

Jes, täydellinen vapaapäivä! Kello soitti 5.15, varttia vaille seitsemän olin salilla, heitin kupin kahvia nassuun (tai puoli kuppia kahvia ja puoli maitoa joojoo..) ja seiskalta alkoi eka jumppa. Kahvakuula hiitti, puolen tunnin setti   korkealla sykkeellä. Sitten palautus-/aamupala-/latausjuoma ja aamun uutisia telkkarista. Kymmeneltä Cross Voima, tehtiin syväkyykkyjä ja lopuksi nostettiin vähän sykettä juoksuttamalla 16 kilon kuulaa ruohomatolla. Ihan hyvin riitti voimat, vaikka nälkä alkoi jo olla. Syväkyykyt on kyllä ihan hirveitä, 60 kilon kanssa tarvin jo varmistajan apua sarjan lopussa. Kai siihen tottuu.

Lounasseuraa ei ollut saatavilla, joten kotiin syömään ja sohvalle päiväunille pariksi tunniksi. :) Saatoin siinä ennen nukahtamista klikkailla jostain verkkokaupasta jotain supersankari-paitoja x). Shhh... Kerkesin vielä pikasiivota ennen pätkän hakemista päikystä! Punaposkinen lapsi halusi kaupasta ruuaksi "merilättyjä", äidin pokka piti ja lapsi sai (ja söikin!!) merilättynsä. Illalla pääsin piiiitkästä aikaa zumbaamaan, ja kyllä se värivaloterapia kavereitten seurassa teki niiiiin hyvää! Voi että, ihan sairaan hauskaa oli tanssia pitkästä aikaa! "Mitä sää Satu naurat?!" Ai nauroinko, en huomannu. :) Hihii, oli vaan hiin kivaa ja sitten ehkä innoissani en ollut ihan joka käännöksessä mukana, oma mokailu naurattaa aina.

Ennen eilistä tuli 9 treenipäivää putkeen. Eilen oli pakollinen lepo, mutta kävin silti vähän hengailemassa salilla ja kokeilin vähän leuanvetoja ja jatkoin käsiseisonta-treeniä. Kaksi niin ärsyttävän hankalaa juttua, mutta kyllä kyllä, leuat nousee jo, ykkönen menee ilman apuja. \o/ Käsillä pysyn irti seinästä ehkä biljardisosasekunnin, puuh. Mutta en oo antamassa periksi, ha! Puoli vuotta sitten pysyin nippanappa punnerrusasennossa, kun vasen käsi oli niskavaurion takia voimaton.

Ja taas, kaveri kyseli tavoitteista ihan ohi mennen. Jos ihminen jumppaa kolmesti päivässä, vois luulla että se tähtää johonkin. No en mä tiiä, kai oikein mihinkään, on vaan niin kivaa. :) Oishan se hienoa tähdätä johonkin, keskittyä johonkin spesiaaliin jne. Kai? Vai tylsää? En tiiä, kattellaan. Ihana päivä <3!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti