maanantai 26. maaliskuuta 2012

Niin maanantai

Kello 5.50, sisäjumppavaatteet, päälle toppahousut, untuvatakki ja uggit. Parkkiksella huomaat että auton kaikki lasipinnat on jossain muumimörköjäähyhmässä, joka ei todellakaan lähde normaaleilla välineillä. Okei, aikaa vielä 7 minuuttia, ja jäässä on jo katseenmentävä reikä. Fine, voi lähteä liikenteeseen.

Lämmin jumppasali ja värivalot, jesjes. Paitsi että kaikilla muilla on ulkoliiksavaatteet, kuulat on jo pihalla. "Ollaanhan me sisällä," kysyy hän toiveikkaana. "No ei kun pihalla tietenki."  Okke, autoon ja takas kotiin. Salamannopea vaatteiden vaihto, missä helvetissä mun lenkkarit!! Kaasutus takaisin salin pihaan ja kilsan spurtti muun porukan saavuttamiseksi. :p Pikku availut ja sitten aletaan juosta vetoja.

Jos aamu alkaa noin, on koko päivän pieni epätoivo ja ahdistus päällä. Ruotsinlippu menee solmuun, numerot hyppii väärään järjestykseen. Koko ajan on kiire mutta kaikki jää puolitiehen.

Olen oikeesti ihan tosi positiivinen ihminen, koitan vakuuttaa itselleni. Asenne ratkaisee. Muttamutta, kun hommat kusee, on siinä tyhmää hymyillä. Naapurin kissa huutaa ikkunan alla, muuttolaatikot on edelleen tyhjät. Haluaisin vain karata intiaaniksi amerikkaan, asua tiipiissä ja puhua kieltä, jota kukaan ei ymmärrä. Ehkä ratsastaa sinisilmäisellä hevosella. :D Keräilen silti sisua ja aion pysyä tämän viikon järjissäni. Aloitetaan kaverin kahvipöydästä, hyvin tää menee!

Viikon inkkari:

weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti