sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Farkkuja ja iltajumppaa

Nainen: "Ei hemmetti, siis nämäkään housut ei enää pysy jalassa, vaikken oo puntarin mukaan laihtunu kuukauteen!"

Mies: "Nii."

(Nainen näkee silmissään juuri Carlingsiin saapuneet uude Levi's Curve ID-farkkujen kevätpesut... jos housut ei istu, tarvitaan uudet housut. Tai useammat. Uuden denimin ihana tuoksu, täydellinen sininen väri, aivan varovaiset kulutukset...ja apua, mikä tuo teaser punaisista ID-pilleistä on?! )

Mies: "Haetaan pizza!" 

Tulishan se halvemmaksi. 


Univelat kuitattu, työviikonloppu pulkassa. Käytiin vähän kiskomassa rautaa iltasella. Työpäivän jälkeen, heikosti tankanneena ei ollut hurjan voimakas olo. Kiukkua piti keräillä. Kavennettiin jumppa penkkiin ja maasta vetoon, välissä kiskoin niitä säälittäviä yksittäisiä leukoja ja Joonas veti leukoja joku bussin painoinen kahvakuula vyöstä roikkuen. :p Vitoset 80 kilolla meni maasta ihan oukei, ja se ykkönen yhdeksälläkympillä. Satasen rajoille ei ois kuitenkaan ollut mitään asiaa. Takareisi on edelleen vähän kipeä. Loppuverryttelyksi kilpajuoksua ja foamrollingia. Oonko muistanu kovin montaa kertaa sanoa, että täysiä juokseminen on maailman hienointa!! Mutta en kestä sitä, että mut ohitetaan (tämä on temperamenttikysymys, lapsenikin murtuu pikku paloiksi kun sen ohi juoksee...). :)

Mulla on tosiaan selässä sellanen laiska kohta, johon en saa pitävää jännitystä ellen ajattele sitä koko ajan, jos sittenkään. Keräsin vähän ihmetteleviä katseita, kun tein siltoja aina ennen maastavetoa... fiilis pitää hakea sieltä mistä sen löytää. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti