maanantai 5. marraskuuta 2012

Maanantain jumpat ja shoppailut

Vapaa maanantai, lähdin aamusta salille ilman mitään suunnitelmaa. Poltteella oli alkamassa kymmeneltä sopivasti cross training -voima, ja kun kuulin että ohjelmassa on kyykkyjä ja penkkiä, niin sillähän se ratkesi. :) Tehtiin 20 minuutin setti, jossa minä parini kanssa kerkesin tekemään 7x8 lattiapenkkiä ja takakyykkyä vuorotellen. Oikein oiva aamujumppa siis, meiltä loppui aika kesken, tavoitteena oli 10 sarjaa molempia. Siksi olisin voinut laittaa vähän tiukemmatkin painot. Kasit meni 60-70 kilolla, ja oli kyllä vähän turhan kevyttä, kyykky on mennyt huomaamatta ihan kivasti eteenpäin. Että Tero voi pian suunnitella retkeä pitkäripaiseen... ;)


Olen oikeastaan treenannut nyt aika vähän verrattuna vaikka vuoden takaiseen tilanteeseen. Siksi tuntuu että on ihan *skassa kunnossa. Sitten kuitenkin huomaa, kun menee joskus johonkin ryhmäjuttuun mukaan, että jaksaakin aika hyvin. Ja liikkuvuuskin on ihan ok, ja kaikin puolin vaatteissa on aika hyvä olla. No worries, vähemmälläkin riehumisella siis voi pysyä kunnossa ja sisäinen sokerointi ei ole kuolemaksi, jos elämä kokonaisuutena on aika terveellä pohjalla. Mulla ois jotain karseita "ennen" -kuvia, mutta ei onneksi koneella.    Varmaan kaikki äidit tunnistaa sen juustokakkujen reseptivaihto/päiväkahvilla äitikavereitten kanssa -vaiheen.  Mulla lähti silloin aika kivasti lapasesta ruokailu ja pikku kodin hengettärestä tuli aika iso. :) Olen ollut nykytilaa aika paljon hoikempi, mutta myös aika paljon isompi. Tämä välimalli on oikein jees. Ei tarvi laskea salaatinlehtiä, jaksaa nostella lasta ja tavaroita, ja on kaikinpuolin hyvä olla.


Miten saat avopuolison hämmentymään ja hymyilemään nolona ja hölmönä? Menet sen vetämälle ryhmäliikuntatunnille pukeutuneena paitaan, jossa lukee sen nimi glittertekstillä! :D En sentään tossa pinkissä hameessa mennyt. Mut ois varmaan lähetetty johonki pimeään tuksu-huoneeseen jumppaamaan ihan keskenäni.

Tähän väliin pieni shoppailuhehkutus! SPR:n Kontti Lielahdessa on ihan huikea paikka löytää kaikkea yllättävää! Tänään menin sinne vähän lamput ja peilit mielessä, kassalle raahasin riemuidiootin leveä hymy naamalla beigen nahkarahin (5€), upouuden Addun tuulitakin (11,50€), mikki-collegen(2,5€), nahkaisen vyön (2€) ja sitten tuon söpön college-hameen (2,5€). Mutta ehdottomasti parasta siellä on huonekalut, jos yhtään tykkää mistään vanhasta! Ostettiin mm. pinnatuolit keittiöön Kontista, 8 egee kappale.



Kerettiin myös Body Actioniin päivällä, kolikot riitti kolmen minuutin parkkiaikaan... Mutta kyllähän siinä ehtii! :D Ostin tuota monien hehkuttamaa vanukasjauhetta. Ehkä sillä voisi jotain korvata, kokeilen ainakin. :) Palailen asiaan kun olen testannut. Tänään söin vielä kahvin kanssa ihan Lidlin kunnolla sokeroitua suklaavanukasta. Luin Fitbodysta, että insuliini auttaa palautumisessa ja ehkäisee lihasten hajoamista, joten arvelin että suklaavanukkaalla saa treenin jälkeen juuri sopivan insuliinipiikin. Tai ehkä se ei ihan noin mene. Tai saatoin lukea tekstin vähän valikoiden, heh!



Sellainen maanantai, huomenna työviikko käyntiin ja koitan mahduttaa treenejäkin iltoihin. Mini olisi tahtonut tänään illalla treenisalille, mutta ehdotin sämpylöiden leipomista sen sijaan.

2 kommenttia:

  1. Kerro sitten tykkäsitkö tosta puddingista, pitää ehkä itsekin jossain vaiheessa kokeilla, vaikka en makeasta niin tykkääkään.

    VastaaPoista
  2. No eka yritys oli vähän epäonnistunut. Laitoin liian vähän maitoa ja unohdin liian pitkäksi aikaa jääkaappiin. Rakenne oli aika ällö ja maku oli aika nutrilett-henkinen. Mutta pitää koittaa tehdä löysempää ja sekoittaa paremmin. :) En nyt mitenkään superinnostunut kyllä ole. :p

    VastaaPoista