tiistai 20. marraskuuta 2012

Nuutunut vanha äitiparka :)

Terve, olen vanha nahistunut tiskirätti. En voi uskoa, että oikeasti on jo ilta ja saan mennä nukkumaan ihan kohta. :) Eilen oli penkki-/selkätreeni, ja bonuksena vähän mavea ihan tavallisesti ja sitten yhdellä jalalla ja kahdella kuulalla. Ainiin ja jotain hassuja pakaraojennuksia jumppakuminauhalla. Takalinja, eli pakarat ja takareidet på finska on nyt vähän erityiskidutuksen kohteena.

 En mielestäni tehnyt mitenkään normaalia kovempaa, ja hifistelin vielä lataus- ja palautusjuoman kanssakin. Silti olen tänään tosi kipeä, ja mulla ainakin useita isoja lihasryhmiä rasittava puntti vetää ihan hurjan väsyneeksi. Nukuin normaalit noin 7 tunnin yöunet ja raahustin koko päivän ihan zombina silti. Ei yhtään tyypillistä. Epäilin jo illalla, kun kinttuja alkoi särkeä, että syy on siinä palautusjuomassa. Mun kroppa on tottunut sokerishokkeihin, eikä mihinkään pitkäketjuiseen blaablaa palauttavaan... :D Mutta voi myös olla, että olen jumpannut aika paljon. Keskushermosto huutaa unta ja lihakset hierontaa ja joogaa.

Päivän inkkari, weheartit.com.

"Äiti, eiks niin että sä tykkäät tauluista, kynttilöistä ja intiaaneista?" No niinhän se on, punaviiniä se ei onneksi maininnut. Ihanaa kun pikkuinen on taas meidän kotona, nyrpistelee rusinanenäänsä uunibataatin äärellä ja perustelee syvällisesti, miksi tarvii kaupassa kaikkea vaaleanpunaisesta muovista valmistettua krääsää. Se tarjoutuu kantamaan osan Tokmannilta halvalla hamstratuista (en JAKSANUT lähteä hakemaan niitä Ikeasta, anteeksi...) jouluvaloista autoon ja tilaa nojatuoliin nukahtaneelta äidiltä iltapalaksi munakasta. On se huipputyyppi, ja erityisen iloinen uudesta trampoliinistaan. Mikäs se pomppimisen voittaisi. Nyt hyvää yötä, ennenkuin menee liian levottomaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti