perjantai 30. marraskuuta 2012

Myrskyä luvassa


Huilasin eilisen kotona, töissä pyörii äänen vievää flunssaa, mäkin sain oman osani. Ääni säilyi, mutta kuume nousi kun sinnittelin keskiviikon töissä ja menin vielä hierojalle. Muutama tunti ekstra-unta, buranaa ja vielä 10 tunnin yöunet, niin eiköhän tässä iltavuorosta selvitä tänään. 


Illalla kävin kävellen kaupassa Kasperin kanssa. Maisemat oli aika huikeat. Pilvet oli korkealla, kuu melkein täysi. Myrsky ilmoitteli jo tulostaan, tuuli oli hyytävä! Kova tuuli tarkoittaa täällä "vuoristossa" mm. sitä, ettei telkkari näy ihan pätkimättä. Se ei kuitenkaan meitä haittaa.


Haulitornissa oli valot, ja pilvien välistä kylmänä loimottava kuu teki kuvasta kyllä ihan satumaisen. Hirveästi inspiroivaa eye-candyä ihan tavallisella kahvinhakureissulla Saleen! :) Vanha peltikatto ja kova tuuli saattaisi tehdä yöstä levottoman. Me kuitenkin nukutaan kolmesta kerroksesta alimmassa, ja siellä ei tiedä kyllä säänvaihteluista MITÄÄN! Kellarissa (joka siis on katutasossa, ei missään maan alla) on nyt myös tuo Joonaksen upeasti tuunaama mustanpuhuva pirttikalusto. Tein siinä jo ensimmäiset jouluaskartelut eilen, täydellinen näpertelypöytä! Viikonloppuna askarrellaan joulukortteja, kun pikkuapulainenkin tulee kotiin.



Ilmeisesti tuo virus teki palautumisesta vaikeaa, siksi en ole tällä viikolla ottanut treeneistä paineita. Hierojalla selvisi, että mun niskan ympärillä olevat lihakset on lähes tunnottomat.  Johtuu pahasta jumittumisesta tai sitten on jäänne välilevytyrästä. Hermotus on saanut vaurioita, eikä ole palautunut entiselleen. Tämä pitää ottaa huomioon, kun lataa raskaita painoja niskan taakse. Magneettikuvaus on sen verran hintavaa, ettei ole tapana ottaa mitään kontrollikuvia. Siksi parantuminen arvioidaan ihan mun omien tuntemusten perusteella, ja aina noista jotain jälkiä taitaa jäädä kroppaan. Hyvä muistutus ja yksi syy pitää myös yläkropan lihakset vahvoina ja vetreinä! 

Kelistä ja sähkökatkoista huolimatta tunnelmallista perjantaita! Toivottavasti ei tarvi illalla irrotella rekkoja kinoksista, mun puolesta lumentulo vois alkaa vasta iltaysin jälkeen. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti