maanantai 22. huhtikuuta 2013

Portaat, fitnessjuttuja, tukkaa ja sellasta.


 Aa, ihana päivä! :) Jostain syystä herään vapaapäivinäkin ajoissa, tänään nousin seitsemän aikaan ihan pirteänä. Makkariin paistaa aamuaurinko, itse asiassa ihan suoraan naamaan. Aurinkoisina päivinä siis herää automaattisesti pirteän aurinkoisena itsekin. 

Sitten olikin porrastreffit, Kiti tuli kylään ja lähdettiin vähän kipuamaan. :) Molempien kintut sheikkas jo toisen nousun jälkeen oikein kivasti.


Silti mentiin vielä kolmannenkin kerran, ja todettiin että juosten ne on kevyemmät! Varmaan joku tunti siinä vedettiin cardioo eli aeroobista eli lenkkeiltiin. Koiran kanssa juoksentelun voittaa kyllä kaverin kanssa juoruilukävely. Ja plussaa auringonpaisteesta. Kun lähtee reenaamaan bikinifitness-urheilijan kanssa, joka myös sattuu oleen mun kampaaja, vois vähän tietty kattoo miltä näyttää. :D Varsinkin jos kuitenki pitää jotain kuvia ottaa. Mutta ei vissiin oon ihan normaalia laittaa tukkaa ja naamaa kuosiin aamulenkille. Ei kai siinä sitte.



"Mee silleen urheilullisesti! No ei enempää!!" :)

Aivan mahtavaa jauhaa vaan jostain perslihaksista ja tukasta ja bikineistä, eikä kukaan tuu sanoon että maailmassa on tärkeempääki! Ja boonuksena tollasten dieettaajien kans hengailussa on se, että niillä on hemmetti omat eväät mukana! Ei paljoo tarvi kakkuja leipoo. :) (Leivoin sitten myöhemmin, lapsi ja mies saa jotain ihme kicksejä kakuista. Pistin kuitenkin spelttiä, luomuruokosokeria ja raakakaakaota, ettei ny ihan menis mahottomaks.)

Uuniseitä ja värikkäitä kasviaisia.

Siika vai kuha oli tällä kertaa pakasteseitä, ;) todistaa vaan sen, että mä olen loistava kokki. :D Töissä oli viikonloppuna seitä, ja tajusin että oon unohtanu sen kokonaan. Se on vähän niinkuin tofu, voi maistua mille vaan. Ja kelpaa lapsellekin. (Ja on halpaa.)


Iltalenkillä mini näytti vähän portaitten nousemisen tyyliä, ja pettyi pahasti, kun reitillä oleva liukumäki oli sulanut.


Jaa lopuksi vielä todistusaineistoa siitä, että tukastakin tuli lopulta oikein hyvä! Ettei ny kampaajalta ihan maine menis tyvikasvupotilaan julkisten kuvien takia!

Bodauksesta sen verran, että tein torstaina ripeän kyykkysetin, ja vasta tänään alkaa kipu reiskoissa ja persiissä hellittää. Jotain ongelmaa on nyt palautumisessa, plus että selkä on kiusallisen kipee. Auttaiskohan jeesusteippi, kinestesioo kun ei ny oo saatavilla?

Ja sitten aamupäivästä aloin tuskailemaan, että mun mineraalimeikkipohja on loppu ja uus on vasta matkalla. Tekstaria ei kuulunut, eli pelkäsin ettei paketti ole vieläkään perillä. Mutta lottovoitto (melkein) odottikin postilaatikossa! Uusi "kesäväri" olikin tullut kirjeenä kotiin asti. Eli ei mitään hätää!


Vähän huvittais taas alkaa täsmäbodata kesää kohti, lenkkeilyn ja laihduttamisen kanssa se vois toimia. Katotaan nyt mitä mä keksin. :) Nauttikaa ny siitä keväästä, kohta se on ohitte!


9 kommenttia:

  1. Mullahan on ollut jalkojen palautumisen kanssa ongelmia tai ei nyt ongelmia, mutta vakiona menee 5-6 vrk kunnon jalkatreenin jälkeen ettei enää mihinkään satu. Torstaina sitten vihdoin hieroja kävi jalat läpi ja perjantain pt-treenin jälkeen jalat olikin vaan pari päivää kevyesti kipeät. Ihan jännityksellä odotan, että miten seuraavien treenien kanssa käy, johtuiko toi lyhyt palautuminen itse treenistä vai oliko hieronnalla noin suuri vaikutus! Sulla taitaa kyllä olla kehonhuolto paremmalla mallilla kun mulla!

    VastaaPoista
  2. Juu Hanna vähän vihjaili jalkojen hieronnasta, mutta ajatuskin on ihan hemmetin pelottava. :) Luulen kyllä että siitä ois apua, ainahan se sitä paikallista aineenvaihduntaa parantaa. Mun ongelma taitaa olla kyllä lämmittelyt ja jäähdyttelyt, kevyeltäkin tuntuvasta treenistä menee ihan tukkoon.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kiipeilystä! Täälä "hiukan" kävelyvaikeuksia! Ja kiitti keittiön lainasta! Pelastit pari päivää! Edelleen liesi rikki... :/ Ja hei me oltiin upeita, ilman meikkejäkin! ;) :D

    -KITI-

    VastaaPoista
  4. Siis hirveen upeita! :) Juu onhan tuolla jotku jalannostajalihakset persauksissa ja sitten pohkeet olleet vähän aristavat! Kiitos ittelles, tervetuloo vaan kokkaileen! :)

    VastaaPoista
  5. Mäkin pelkäsin sitä jalkahierontaa kamalasti, mutta ei se ollut ollenkaan niin kamalaa, kun yläkropan hieronta :-) Pakarat oli ainoot, mitkä mulla oli jumissa ja ne sattui vähän enemmän, mutta muuten ei ollut ollenkaan kamalaa. Rohkeesti vaan :-)

    VastaaPoista
  6. Mä ostin makeupstoren mineraalipuuterin, tommosen loosen. En tajua miten se on kätevä kun koko vessa ja vaatteet on puuterissa pikku puuteroinnin jälkeen.... 8-]

    VastaaPoista
  7. Noko sitä ottaa siihen sutiin niin sitä tulee aivan kauhiana.... käyttöohjeet pitäis olla mukana!

    VastaaPoista
  8. Onko se siis oikee mineraalipohja, vai vaan irtopuuteri? Jos se on mineraalipohja, niin laitat siihen purkin kanteen ihan pikkasen vaan jauhetta. Sitten hierot sen kunnolla sudin sisään, niin ettei sudissa näy enää jauhetta. Ja se suti on tietenki oikee kabuki, ei mikään muovipensseli.. :) Sitten samalla tavalla pyörittelevin liikkein hierot sen myös ihoon, jolloin mineraalit tavallaan "sulaa" ja muodostaa sen luonnollisimman mahdollisen meikin iholle. Sillä ei siis oo kauheesti tekemistä perinteisen puuteroimisen kanssa. :) Youtubesta varmaan löytyy ohjevideoo, ja mulla on kyllä ihan dvd:kin jossain.

    VastaaPoista