maanantai 1. huhtikuuta 2013

Vaihtelua treeniin ja fiilistelyä

Ompas täällä ollut rento pääsiäinen! Kelit ei voi paljon paremmat olla, ja onkin sitten ulkoiltu urakalla. Naureskelin launtai-iltana, että ihan voidaan tällä rutiinilla mennä kuolemaan asti, puolentoistatunnin iltalenkki ja sauna päälle. :) Voidaan tässä kohtaa puhua cardio-treenistä, pk-lenkistä tai aerobisesta treenistä, vähän mediaseksikkäämpää ku iltakävely... Tai oikeestaan lauantai-illan lenkki oli intervallitreeni, ku mä en jaksanu koko ajan juosta. Samanlaiset tuulipuvut puuttuu vielä, tai siis tiimiverkkarit.





Maisemat on vaan näillä hoodeilla ihan uskomattomat. Kun olen kotoisin aivan tasaiselta Pohjois-Pohjanmaalta, en totu ikinä näihin korkeuseroihin.

Tehtaan jengi oli tänään porrasjuoksemassa, aika hapokasta ilmeisesti! Nyt on kaikille salilla pumppaileville oikea aika vuodesta ottaa ohjelmaan mukaan myös ulkoliikunta, kyllähän se monipuolisuus on avainsana, oli tavoitteena sitten mikä tahansa. Voima, räjähtävyys, liikkuvuus, kestävyys, kaikkien niitten kehittäminen yhdessä johtaa eteenpäin. Ja kun koko ajan mukana säilyy tekemisen ja liikkumisen ilo ja aito läsnäolo, niin hymyilyttää varmasti keskivertotallaajaa enemmän. Joskus on niin kiva unohtaa tehot ja kalorit, kilot ja vauhti, nauttia vaan liikkumisesta ja fiiliksestä. Lenkkeily vaihtelevissa maisemissa tekee hyvää!



Koitettiin mennä napsiin kuvia porrastreenaajista, mutta ei oikein osuttu paikalle oikeaan aikaan. Munkkijonossa sen sijaan oltiin täydelliseen aikaan, ennen kuin isoin jonoin ehti muodostua.


Ulkoilu aiheutti vakavan happimyrkytyksen ja naisväki sammui pinoon sohvalle pariksi tunniksi. Tästä on hyvä palata arkeen taas huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti