keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Aamun asanat

Tänään olin kovasti kaivamassa Asicseja komeron perältä ja lähtemässä oikein juoksulenkille ennen iltavuoroa. Vietyäni lapsen päikkyyn ja seisoskeltuani vartin tuulen kiusattavana hämärässä ja tyhjässä koirapuistossa, mun ulkoiluinnostus ei ollut yhtään lisääntynyt.

Jotain piti keksiä, eikä salille oikein huvittanut lähteä. Sattumalta sopivasti Om yogan ohjelmistossa oli helppo astanga-tunti 9.30, ja kun se jooga nyt on pyörinyt mielessä, siinä oli vastaus! Yli puoli vuotta oli edellisestä kerrasta, joten hiki tuli ja tottumaton kroppa vähän kiristeli. Teki niiiiin hyvää! Taaksetaivutuksissa niskasta kuului ihanaa rutinaa, ja nyt on täydellisen pehmeä ja hyvä olo. Poissa on niskan kireys ja olkapään särky. Jännä että kotiin päin pyöräily tuntui vähän raskaalta... koko matkan on ylämäkeä ja puolentoista tunnin setti oli vienyt voimat tehokkaasti. :)


Ja sanoinko jo, että vettä tietenkin sataa. Pyörän penkki kasteli housut jo menomatkalla, ja palatessa olin uitettu ihan muutenkin. Voisko jo tulla sitä lunta ja pakkasta, edes vähän?


Lounaaksi kaksi munaa, paprikan puolikas, pätkä kurkkua, vähän siemeniä pannun kautta ja raejuustoa. Iltaruoan valmistaakin sitten Ikean kokki taas tänään. :)

Kansainvälisessä päiväkodissa juhlitaan tänään Yhdistyneiden Kansakuntien päivää, ja pikkuneiti puettiin flamenco-tanssijaksi "junaittiid neissons dei baadia" varten. Se on niin tumma ja runsashiuksinen, että ihan menee välimerellisestä tässä lookissa.


Hauskaa YK:n päivää, tää lähtee suihkun kautta sinne sorvin ääreen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti