keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Aamun reenit ja muuta


Takalinja-päivä. Selkää ja takareisiä nopeasti aamulla. Nopeus ei tarkoita pienempiä tehoja, vaan lyhyempiä taukoja. Iltavuoropäivinä pääsen hyvin käymään aamusta salilla, ja silloin yleensä tulee tehtyäkin kunnolla kun on rajallinen aika. Olkapään takia joudun vähän soveltamaan, ojentajat ja olkapäät on pois pelistä ja penkkiäkin teen vain käsipainoilla vinosta. Mutta Voltaren tuntuu auttavan, ja venyttely. Uskon että tulee kuntoon aika piankin kun maltan olla kiusaamatta.


Treenistä ruokaan: töissä kaikki hehkuttaa punaisia Pro feel -tuotteita. Rahka ja rahkarae on kieltämättä hyviä, ja menin vanhanaikaiseen. :D "Proteiinirahka" kuullostaa ihan kevyeltä bodarieväältä, oikeasti sisälmysluettelossa lukee mm. kerma ja sokeri. Ilmankos oli hyvää. Mutta joo, ehkä ne suklaalevyn hakkaa välipalana, silti en mä ihan päivittäiseksi evääksi kelpuuta. Tulee muuten huikea tuoksu, kun heittää kuivalle ja kuumalle pannulle kourallisen siemeniä ja kun ne lämpiää, vähän kanelia päälle. Partis-jugurtin ja raejuuston kanssa mun pelkistetty ja ihana aamupala. :)


Ei joulu- vaan talvivalot. :) Ensimmäiset pakkaset, niin hankin havukranssin ulko-oveen, ei tosin ole näköpiirissä näillä korkeuksilla. Ikeaan tulee joulu aikaisin, joten kyllä on ihan ymmärrettävää vähän pitkittää sitä kotonakin. Huomenna haetaan uusi sohva, sellainen mihin mahtuu kaksi kunnolla. Vanhallekin löytyi jo uusi koti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti