maanantai 1. lokakuuta 2012

Viikonvaihde kevyesti

Koska edellinen teksti oli vähän raskas, nyt kevyempää. Kiitos kommenteista ja kannustuksesta! :)  Muuton viimeinen vaihe oli perjantaina, palautin vuokrakämpän avaimet! Ja lauantaina saatiin melkein kaikki kamat purettua paikoilleen. JEES! Voittajafiilis siitä. 


Iltamölkkyä hämärässä puistossa.


Maisemakävelyllä.


Uus pipo, siinä roikkuu sellanen harmaa angorahamsteri tuolla takana mutta eihän se näy. Tatska näkyy. \o/


Haaveilen edelleen uusista inkkareista, joko punaisista tai ruskeista. 


Sellaista rentoa viikonloppua. Uuden (työ!!)viikon aloitin vapaapäivällä, aamulla muksu uuteen päikkyyn vain muutaman kyyneleen kera, sitten nopea allround-treeni ja aamupäiväsauna. Halusin tänään vain laittaa veren kiertämään ja availla kroppaa. Ei mitään jumittavaa tai kipeyttävää. Syviä kyykkyjä kevyesti (60kg), ylätaljaa, selkäpenkki, vipunostoja, ranskalainen punnerrus ja hauiskääntöjä. Sitten venyttelyä ja tasapainoilua. Ennen kyykkyjä juoksin parit spurtit, että sain hien pintaan ja sykkeen nousemaan.

 Tuosta kyykky-asiasta on ollut paljon keskustelua netissä, ja tunsin vähän piston sydämessäni kun en ole jaksanut panostaa syväkyykkyihin. Selityksiäkin olis mutta jätetään ne. :) Nyt olen raskaitten kyykkyjen rinnalla tehnyt myös kevyemmillä painoilla syvemmälle, niin alas kuin liikkuvuus antaa myöden. Koitan pitää painot sellaisina, että töitä joutuu tekemään, mutta keskivartalon voima varmasti riittää pitämään paketin kasassa alhaallakin, eikä selkä ole vaarassa. Sitten voi hyvillä mielin tehdä vähän vajaita paremmilla painoilla, (egon buustaamiseksi hahhah) ja sitä kautta saa voimaa koko kroppaan. Mutta suosittelen kyllä tekemään syvälle asti, tuntuu ihan eri tavalla pakaroissa ja vatsalihaksissa. Oujee, on se kivaa!

Aikaisemmin jo kirjoitinkin kengistä, siitä että mulle lattiatuntuma on tukea ja vaimennusta tärkeämpää kaikessa liikkumisessa. En käytä myöskään vyötä, hanskoja tai remmejä salilla. Olen vähän sitä mieltä, painot pitää tangossa olla sellaiset, että oma korsetti jaksaa pitää rangan ruodussa. Ainakin näin kuntoilijalla. Hanskoja kokeilin, mutta se on vain tiellä mun mielestä, remmeistä ois varmaan hyötyä, jos pitäis nostaa maasta enemmän. 92,5 nousee vielä paljain sormin. Ehkä mä sitten jossain kohtaa hankin välineitä ja nostelen  enemmän. :) Mutta tämä on varmasti makuasia, mun maku on tällainen.

Sellasia, tsemppiä treeneihin ja muista venytellä! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti