torstai 11. lokakuuta 2012

Sadetta ja haaste

Eihän tässä meinaa ehtiä läppäriä avata.. Mutta nyt kun on kaikista hektisin hetki, avasin koneen ja keitin kahvia. Ihan sama, ei tässä millään ehdi kuitenkaan kaikkea. Siinä kohtaa on pakko istua alas ja rauhottua ettei muutu mahdottomaksi apinaksi. :D


Tänään ei onneksi sada. En ole mikään kelistä valittaja, mutta tämä syksy on ollut kyllä ihan naurettava! Vettä vaan tulee ja tulee, aamusta iltaan. 



Mutta jos ei jotain voi korjata, sitä on turha stressata. Joten pitää vaan nöyrästi varustautua, sisällä ei koiran omistaja voi kuitenkaan pysyä.


Sitten muihin aiheeseen. Sain kyykkyhaasteen, kymppi 80 kilolla ja punkkupullo palkaksi! Video pitää olla todisteena ja tasolle reidet vaakasuoraan. Olin aika itsevarma, mutta totesin, että kolmosesta kymppiin on hurjan pitkä matka. Joten ihan sisulla en tuohon kyllä pääse. Sisun sijaan systeemillä, eli tein kympit 60 kilolla tässä, ja lähden siitä nostamaan niin, että kaksi 8 toiston sarjaa menee vähän isommalla ja sittenhän se onnistuu! Epävirallinenkin haaste antaa vähän uutta virettä treeniin, joten kiitos tästä Tero! Muutama viikko menee, mutta kyllä se tulee, ei epäilystä. 


Tänään piti jatkaa tuosta, mutta kun pääsin töistä tarhan ja jonkun naurettavan kela-asian hoitamisen jälkeen kotiin, koiran piti päästä lenkille HETI, lapsen saada ruokaa HETI, jääkaapissa ei ollut juuri mitään, koti kaipasi imurin kosketusta, puut sisäänkantajaa ja lastakin väsytti, totesin että katsellaan huomenna. Tykkään treenata säännöllisesti ja aika kovaa, mútta en halua stressata sen takia. Huomenna ehtii ja viikonloppuna vaikka kahdesti päivässä. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti