keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Paluu rytmiin


Huhh, kaks työpäivää takana, meinas tottumatonta vähän väsyttää eilen. :D Mutta tositosi kiva on ollut palata. Eilinen ilta meni sitten ihan kotoiluun, sekin on oikein kivaa. Poltin puita niin että hiki valui kun vähän imuria heilutti. :)



Mietin tänään salilla, että mun raudan nostelemisessa ei ole mitään järkeä. Tässä on nyt aika tasan vuosi takana säännöllistä kuntosalilla ravaamista. Nostin tänään maasta 95 kiloa aika helposti. Tuulettelin vähän uutta ennätystä, mutta oikeesti. Aika moni nostaa aika paljon enemmän melkein kylmiltään, siis nainen. Poltteella alkaa olla tosi vahvaa ja kovakuntoista jengiä, vitsailinkin tänään siirtyväni johonkin naisten salille, missä heilutellaan vaan käsipainoja ja crosstraineria. Tekis hyvää itsetunnolle olla sieltä vahvimmasta päästä välillä, viiiitsivitsi.



Kuvat ihanasta iltapäiväauringosta. Tulin töistä kotiin, pesin meikit pois ja lähdin kävelylle Kassun kanssa. En jaksanut hötkyillä salille kun ilma näytti pitkästä aikaa niin ihanalta! Ja nyt, yhdeksältä illalla olen kotona työpäivän tehneenä, koira lenkitettynä, mave-vinopenkki-vatsa -treeni tehtynä jumpinissa. Valmiina nukkumaan heti Kiinteistö-Kaisan jälkeen! Tähän ei usein pysty, mutta pyrkiä voi. Nukkuminen on ilmaista kehon ja mielen huoltoa, ja aion skarpata kyllä unituntien kanssa, nyt kun viimein pystyy nukkumaan hyvin!





Nyt Kaisaa, hyvää yötä dudes! \o/



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti