sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Letkeä lauantai


Vapaa viikonloppu kivan työputken perään tekee kyllä ihmisen iloiseksi! Töihin paluu on sujunut kivasti, on ollut tosiaan ikävä työkavereita. Ja kun saa työskennellä kodin sisustuksen parissa, itse työkin imaisee mukaansa varsinkin tällaisena pesänrakennusvuodenaikana. :) Vapaana aamuna keittelin kahvit, sytytin kakluuniin tulet, yritin ottaa Vasilysta kuvia, joissa sen kauneus oikeasti näkyis, ja poltin kynttilöitä.


Päivän treenivuorossa oli yläkroppa. Mulla on olkapää kipeä, jotain kiertäjäkalvosinten ärtymystä siellä on ja töistä se on suuttunut vielä lisää. Olen antanut siksi käsien vähän olla, mutta koska lepo ei ole auttanut, ajattelin kokeilla päinvastaista ja tehdä kunnon selkä-käsi -treenin. Ojentajapumppu ei onnistunut kovan olkapääkivun takia, muuten kyllä sain oikein hyvän treenin tehtyä. Varsinkin selkään meni perille hienosti kulmasoudut ja talja. Habat on myös tuskaisen kipeät tänään. Lopuksi käsiseisontatreeniä korsetin tukemiseksi ja siltoja etulinjan avaamiseksi. Ja vähän venyttelyä.


Jumppakuvissakin ois ollut sama punainen väri, mutta koutsi oli kiireinen asiakkaittensa kanssa eikä ehtinyt kuvata mun kikkailua. Ens kerralla sitten.Kissan kuvaaminen iphonella on ihan sairaan vaikeaa, se ei oikeasti oo ikinä paikallaan, jatkan harjoituksia. Rentoa viikonloppua muillekin!

4 kommenttia:

  1. Ihanat noi JOY ja LOVE -kynttilät! :) Mistä ne on vai Ikeasta? :D

    VastaaPoista
  2. Joujou, ei oo. Henkkamaukasta. Juu en raaski polttaa niitä. :D

    VastaaPoista
  3. :D Hohoo, kulkekoon tieni siis henkkamaukkaan!

    VastaaPoista
  4. Nettikaupasta, Tampereella ei ole home-osastoa. :( Vielä helpompaa!! \o/

    VastaaPoista