lauantai 1. joulukuuta 2012

Lumijuttuja ja reeniä

Lunta! Jos joku ei esim ole facebookissa, omista televisiota, lue uutisia netistä, asuu luolassa, eikä ole käynyt ulkona eilen tai tänään, ei välttämättä tiedä, että ulkona on vihdoin valkoista!


Siinä sitä mentiin heti aamusta harjun kylkeä ylös ja alas, yksi laski pepullaan, toinen koitti uggeillaan olla menemättä naamalleen, ja kolmas ravasi onnesta soikeana edes takaisin keppi suussa. Neljäs oli silloin vielä töissä ja osallistui vasta toiseen mäenlasku-settiin. :) Eli ajokelistä huolimatta, ihanaaihanaa!!


Salilla kokeilin pitkästä aikaa rinnallevetoja. Jännä että kun tekniikkatreenistä on melkein vuosi aikaa, ei alitajunta ollut piirtänyt täydellistä liikekaavaa hermostoon sinä aikana. Ei se vieläkään hurjan kaunista ollut, mutta hiki tuli, eikä mihinkään sattunut. Pikku korjauksilla se tuntui ihan urheilulliselta, tiedä sitten.

Rive-treenin lisäksi tein tuskaisen hapottavan olkapääjumpan ja kiusallisen polttavan jalkatreenin. Kuminauhat on mun uuden kaverit, sain takareidet niin kramppiin että luulin oikeasti ettei jalat  suoristukaan enää. Eli luultavasti taas kärvistellään muutama päivä. :) Saman tein kumpparilla myös pakaroille. Näitten ohella kipakka askelkyykkysarja, niin takalinjastossa tuntui taas. Tällä reseptillä mun perä ei pian mahdu farkkuihin, ha!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti