keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Boksihyppy ja Kuntotehtaan avoin ovi.








Yksi mun fyysisistä kehittymiskohteista on kaikenlainen hyppiminen. En oo ikinä harrastanut mitään, mikä kehittäis pomppuominaisuuksia. Siksi hyppelyä pitää harjootella! Boksihyppelyä ja naruhyppelyä. Katselin tuossa joku päivä facessa kiertävän videon, jossa mies näytti vähän bodyweight-trainingia kotonaan, se hyppi olkkarin pöydälle. :D Mä ehkä suosittelisin hyppytreenin ulkoistamista, joko salille tai ihan ulos. Vaikka pöytä painoa kestäiskin, saattaa isku olla vähän rakenteille liikaa.

Lauantaina on taas mahdollisuus mennä kokeilemaan Kuntotehdasta ja Joonasta koutsina. Avoimet ovet ja alla oleva ohjelma:


Tosiaan lapsiparkki on aina auki kun tehdaskin, nappulat on vanhemman vastuulla mutta heille on oma tila, eikä niitä katsota pahalla. :) Jos et ole vielä käynyt, nyt on loistava tilaisuus! Tehdas tarjoaa mahdollisuuden huippukunnon tehtailuun ainutlaatuisissa kotoisissa puitteissa, ammattitaitoisessa ohjauksessa tai ihan omin päin. Ja jotain uuttakin on taas tulossa, en varmaan saa vielä paljastaa... ;)

Juoksukoulu on muuten juuri sinulle, joka ajattelet juoksemisen olevan tylsää, raskasta, "ois kiva mutta" jne. Olin itse "vähän" vastahakoinen juoksemisen suhteen, mutta juoksukoulu avasi silmät ja muutti asenteen. Jokainen varmaan osaa jotenkin juosta, mutta oikea tekniikka ja teoria juoksuharjoittelun suunnittelemisen tueksi tekee siitä oikeasti KIVAA! Kaikista kokemistani urheilemiseen liittyvistä valmennuksista tuo on ollut antoisin ja opettavaisin. Mukaan tarttui itse juoksuharjoittelun lisäksi aika paljon yleistä tietoa kunnon kehittämisestä ja ymmärrystä tavoitteellisesta liikkumisesta.

Vapaapäivät, ripsihuoltoa ja tukkahuoltoa ja ehkä vähän jumppajumppaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti