tiistai 22. tammikuuta 2013

Ja sitten taas jumpataan

Noniin, alkaahan se tauti hellittää! Sen huomaa siitä, että virtaa on ihan eri tavalla. Tein tänään itselleni uuden treeniohjelman. Että ois joku suunnitelma, niin tietää mitä salilla tekee eikä tartte siellä sitten keksiä. Neljään jaettu, josta kaksi on jalkapainotteisia päiviä. Jokaisessa treenissä on joku "iso" moninivelliike ja sitten sen kaveriksi apuliikkeitä. Aloitin tänään penkillä, koska huomenna on tarkoitus mennä Poltteelle pitkästä aikaa vähän cross-treenaamaan. Arvelin että on viisasta säästä jalkoja. ;)

Tänään siis ajelin Tehtaalle aika myöhään, haahuilin työpäivän päätteeksi ihan kaikessa rauhassa Ikeassa. Voi että se on kivaa! Työpäivän aikana siellä haahuilee ihan eri silmillä kuitenkin. Nyt on töissä ihana aika vuodesta, kun kevään uutuudet hiipii taloon. Värejä!! (Keltainen tyyny on kyllä vanhus eikä uutuus, mutta oranssia tulee isolla kädellä tänä keväänä!)



 Salilla olin vasta, kun viimeiset tehtaan asiakkaat lähti. Sitten Leila K kaakkoon ja soutulaitetta sarvista! Mä en jaksa kauheesti jutella sillon ku jumppaan, muuten koko homma lässähtää, enkä saa ihan täysillä tehtyä. Silti on kiva tehdä jonkun kanssa, kaippa tuo mies on paras treenikaveri (kun tajuaa olla seurustelematta..) Vaikka ei varsinaisesti tekiskään yhdessä, on kiva, kun on tarvittaessa joku varmistamassa ja sanomassa että älä velttoile. Lopuksi tein vielä 4 minuuttia työntöä kuulilla, aloitin kahdella kuulalla ja totesin että punnertaminen on raskasta. Jos ei tee kunnon alle menoa, niin kuulat ei kauaa nouse. :P Jätin toisen kuulan kyydistä, ettei viha nousisi liikaa pintaan ja keskityin tekemään työtä jaloilla. Yläkroppa oli väsytetty täriseväksi jo ennen työntösettiä, joten tuskaahan se oli. Oikein toimiva ohjelma, vaikka itte teinki. Nyt saunaan ja sitten hukutan itseni (ensin puddingiin ja sitten) unihiekkaan!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti