perjantai 4. tammikuuta 2013

Pudding, takin kääntö

Vedän sanani takaisin Fastin Protein Puddingista! Sain testiin myös Caramel-makuista jauhetta, ja tällä kertaa onnistuin mittasuhteiden kanssa täydellisesti.  Ensimmäisellä yrityksellä tuloksena oli sellainen hiekkainen jäätelö, nyt oikeasti tosi hyvä kermaisen pehmeä vanukas! Jes!


Päälle heitin makeutta taittamaan kaakao nibsejä, vaikka mun mielestä tämäkään ei ollut liian makea. Rohkaistuneena tein sitten tänään juoksulenkin ja infrapunapussituksen jälkeen myös suklaapuddingin, ja KYLLÄ! Sekin oli hyvää, päälle ripottelin vähän kanelia, muuta ei tarvittu. Vaikka edelleen olen oikean ja puhtaan ruoan kannalla, tämä saattaa auttaa sokerista irrottautumisessa. Ehkä tästä ei sittenkään ihan turhaan ole vouhkattu.

Pikkuneidin synttäreille ajattelin kokeilla New York-juustokakkua Skyristä. Ohje löytyy täältä.

1 kommentti:

  1. Skyr-kakku oli kyllä p*skin tekemäni juustokakku ikinä. Siis ihan ok, sellainen huoltoasemajuustokakun makuinen. Ens kerralla kyllä silti teen new yorkerin ihan siitä juustosta. :) Mutta Skyr on hyvää sellaisenaan, siitä ei pääse mihinkään.

    VastaaPoista