lauantai 12. tammikuuta 2013

Vapaa lauantai

Mulle on osunut nyt muutama vapaa viikonloppu peräkkäin. Tykkään vuorotyöstäni, ja on tosi jännä tällainen ma-pe -työrytmi. Juniorin ekan baletin jälkeen tehtiin pakolliset pikahankinnat ja suunnattiin Kuntotehtaalle. Siellä oli tänään ensimmäiset Groupon-diililäiset kurssitettavana. Totesinkin, ettei ehkä mennä häiritsemään, otetaan vähän verkkaa ja venyä joogaluolassa. Se ei ole vielä valmis ollenkaan, mutta siitä tulee kiva, rauhaisa tila venyttelyyn ja rentoutumiseen. Lopputulos oli se, että nukahdin hämärään pehmustettuun huoneeseen. Eli ilmeisimmin feng shuit on kohdillaan. :) Reenattiin sit ku asiakkaat lähti, hyvin levänneenä.

Tuosta joogaluolasta voisin tehdä sellaisen inspis-kuvapostauksen vaikka huomenna, jos aamun lasten ohjelmien aikaan tuntuu siltä. Kun varsinainen sali on aina väkisin sellainen kylmä ja kova tila (ei siis konkreettisesti, vaan sisustuksellisesti), musta ois kiva jos vastapainona ois pehmeä huone, jossa voi rentoutua ja venytellä rauhassa ajantajun kadottaen.

Tein kunnon voima-mavea pitkästä aikaa. 90 kiloa teki tosi tiukkaa tänään, mutta nousi. Se on pääasia. Nyt kyllä pitää sinne satkuun päästä ihan oikeasti. Reeniä reeniä, ja prode puddingia aamu- ja iltapalaks. :) Jepjep.

Tehtaan kummitus.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti