keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Olkapääjumppa ja uudet purkit!


Terrve! Laitoin työpäivän jälkeen koutsille viestin, että tulossa ollaan, upper body trainingia tarviis tänään duunata. Kävin eilen hierottavana, ja omg miten huipulta tuntui! Lapojen päällä oli jotain ihme muhkuroita ja kehräsin melkein kun pöydältä nousin. Tänään vähän särki päätä sitten, kun sieltä lähti liikkeelle jotain kertymiä. Uskalsin kuitenkin reenata rintaa ja olkapäitä, koska ei kuitenkaan lihakset tullut hieronnasta kipeäksi. Enkä mä nyt muutenkaan mieti kauheesti, sillon kun on aikaa niin jumpataan. Vitosen penat, viparit ja pystysoutu superina, niskan takaa punnerrus, sekä bonuksena hauiskäännöt tangolla. Poltti ja hapotti ja nyt pitäisi sitten ymmärtää venytellä, ettei hartiat palaa takaisin korviin.


Tänään on superdieetti-ilta, eli sohvalla tsillailua ja Livin katsomista. Melkein ois karkkisäkin paikka, mutta tällaiset kuitenkin ostin kaupasta. :) Mulla on sellanen kausi, että voisin syödä pelkkää tonnikalaa ja raejuustoa. Ja avocadoa sekä wasabia soijakastikkeessa. Niitä siis. Paitsi kotona odotti kanapastaa, joten tonnikala säästyi huomiseksi. Pastan tuunasin avocadolla ja raejuustolla. Jaaa koska SM ei ole millään dieetillä, lasi luomu-rieslingiä meni kaupan päälle. :)



Uu, kattokaa mun uusia eväsbokseja! Nyt on pakko alkaa kantaa eväitä töihin. Näin tollasen tupperin ompun yhdellä työkaverilla, ja se näytti niin söpöltä! En paljoo miettinyt, kun näin näitä second handina myynnissä. Sellasta tänään. Rentoa superdieetti-iltaa sinne ruudun taakse!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti