sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Maanantain keväinen moi!

En päässyt itse tehtaan avoimiin oviin, kun piti päivystää omalla työpaikalla. Trafiikkia oli molemmissa! Illalla kävin kyykkäämässä sitten ihan suljetun oven takana. Olen keskittynyt nyt kovien painojen sijaan kyykkäilemään syvälle ja hyvällä tuntumalla. Sitten tietenkin aina välillä voi laittaa enemmän rautaa ettei unohdu. :) Tekee tosi hyvä aina vaihdella vähän systeemiä, ainakin mun lihakset tykkää siitä, kun ne saa uudenlaisia haasteita. Eilen illalla reisiä ja takapuolta kivisti siihen malliin, että perille oli mennyt kyykkyvariaatiot.

Sunnuntai-ilta ja Selviytyjät telkkarista. :)


Edellisen päivän kyykyt ja eilisen pikku annos kiinalaista chilikanaa teki sitten sen, että näin unta pakaroistani, kävelin unissani (en tietääkseni oo ennen harrastanut) ja hikoilin. Onneksi oli aikaa nukkua 10 tuntia, niin ei haittaa vaikka oli vähän aktiivisempikin. :D

Vaikka lunta tulikin lisää ihan naurettava määrä, olen aika fiiliksissä keväästä. Odottelen jo sulia metsäpolkuja ja portaitten ravaamista. Tässä harjun kyljessä asumisessa on kyllä ihan mahtava plussa nuo lenkkimaastot!

Siis kesä on ihan ovella! 

3 kommenttia:

  1. Täällä Hollannissa tänään 10 lämpöastetta, pilvetön taivas ja iiiso aurinko korkealla taivaalla! Naapuristossa myllätään peltoja kesän viljelyitä varten, täällä haisee lande :) Kaikenmaailman lajisia muuttolintuauroja lentelee jos kolmeen suuntaan, osa linnuista päivystää pelloilla, tänään näin haikaran kahden metrin päästä. Metsäkauriit on peltojen vakivieraita myös ja siellä täällä näkyy villejä pitkäkarvaisia lehmiä sarvineen! Aika onnellisilta lämmittävän auringon alla näyttivät myös iiiiso shetlanninponilauma, varmaan joku 30-40 niitä yhteensä isolla laitumella. Naapurin kanat vaeltelee päivisin vapaana myös meidän takapihalla ja joka aamu saa herätä kukon kiekumiseen ^_^ Jonkin matkan päässä on myös hassuja ruskeita pitkäkarvaisia lampaita, jotka nukkuvat ainakin klo 10-11 sekä 14-15 välillä.

    Tasaista on, ja ollaanpa käyty merenrannallakin katsomassa miten se meri on korkeammalla kuin Alankomaat =)

    Vähän on silti ikävä lunta, pakkasta ja pimeääkin. Ja oothan sinä kävelly unissaan pienenä?! Vai olinko se minä...

    VastaaPoista
  2. Se olit sinä! Oijoi, kuullostaa niin siistiltä! Oot varmaan viihtyny?

    VastaaPoista
  3. Joka päivä paremmin kun alkaa rauhottumaan, oli syksy semmoista rumbaamista ja säätämistä ja värkkäämistä kaikenmaailman asioiden kanssa että meni tovi, että tajusi jotta nyt saa huilata ja olla yhessä taloudessa pidempään :)

    Vähän häiritsee se, ettei oo lupa hirveästi kävelyille polven kanssa lähteä, eli ei hulluna pääse ulkoileen ja tutkiin ympäristöjä sillain :I

    VastaaPoista