keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Varusteita

Nyt alkaa valitettavasti näyttää siltä, että entisestä villasukissa nostelijasta on tulossa välineurheilija! Mulla on siis jo vyö ja nyt uusimpana Jasmin blogista bongaamani gripperit! Olen käyttänyt välillä maastavedoissa sellasta vaahtomuovin palaa otteen apuna. Se toimii kyllä ihan hyvin, mutta onhan nämä nyt vähän hifimmät!


Kävin tietenkin heti testinostelemassa, ja antoivat kyllä jämäkkyyttä otteeseen. Säästää aika lailla sormia ja kämmeniä ja neopreeninen pinta pitää hyvin. Gazoz toimitti SUPER nopeasti ja paketissa oli mukana vielä uusi sheikkeri, SM kiittää. :) 



Uusien varusteitten innoittamana tein tänään siis vetäviä juttuja: mave, kulmasoutu, ylätalja ja sitten bonuksena "palauttava" jalkajumppa. Askelkyykkykävely/boksihyppy on loistava kombo! Askelkyykkykävely hapottaa ja puuduttaa, sitten hyppyihin pitää kuitenkin irrottaa räjähtävyyttä ja koordinaatiota. Ja kaupan päälle vielä muutama glute bridge-sarja niin taas on persus huomenna kipiä.



                                                              Eipä muuta, hei hei! :)

3 kommenttia:

  1. Kiva kuulla kokemusta grippereistä. Meillä on tuolla tiimin forumilla ollut noista puhetta, jotkut oli tilanneet jenkeistä vastaavat. Mä käytän kyllä jonkin verran vetoremmejä, mutta niiden kiristäminen on niin tylsää puuhaa. Täytyy pistää hankintalistalle!

    VastaaPoista
  2. Mä en oo ikinä käyttäny remmejä, joten en pysty vertaan. Nämä ei ollu iso sijoitus. :)

    VastaaPoista
  3. Mä joudun ylä- ja alataljassa turvautumaan vikoissa sarjoissa remmeihin ja kun teen mavea käsipainoilla, ei vaan sormivoimat enää riitä. Etenkin ylätaljassa tuntuu menevän ihan väärillä lihaksilla, kun puristaa sitä kahvaa, remmien avulla saan sen tuntumaan paremmin selässä.

    VastaaPoista