lauantai 9. maaliskuuta 2013

Perjantai-illan treeni

On ollut jotenkin vähän normaalia rankempi työviikko, ja silloin on helpointa vaan mennä mukaan johonkin ohjattuun treeniin. Tuntuu ettei oikein itse jaksa ajatella ja irrottaa itsestään mitään erityistä. Lyhyitä lenkkejä portailla terästettynä olen kyllä tehnyt, ja samalla "sisään juossut" On-tossuja. Ne on oikeasti ihan superit! Kun laittaa nauhat kunnolla kiinni, kantapää uppoaa omaan pehmeään pesäänsä ja lenkkarit on niin pehmeät ja kevyet, menettämättä kuitenkaan maatuntumaa. Tykkään ihan hirveästi!

Mutta siis niin, eilen oli naistenpäivä, ja naisellisesti siivosin kotona savinaamio naamalla. Illan treeni oli tällainen:


Näytti aika simppeliltä, mutta oli ihan älyttömän kivaa! Voimapyörä on kyllä ihmisen keskivartalon ystävä. Tuo oli mahtava kombo, aamulla oli sellainen olo, että ryhtiä on kiristetty, korsetti ja yläselkä tuntui napakalta. Iltaa kohti mennessä jokaisella askeleella tunsin rintalihasten liikahtavan. :D Nyt on jo niskasta akillesjänteisiin aika "napakka" olo... Oikein hyvä! Mulla on yksi vatsalihaksiin liittyvä oivallus, jonka haluan jakaa teidän kanssa, mutta koska en osaa selittää tarpeeksi hyvin, se vaatii kuvia. Palataan siihen siis toisella kertaa! Nyt tämä heittäytyy untuvapeittonsa alle katselemaan kauniita unia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti