tiistai 5. maaliskuuta 2013

Varo crossfittiä, voit tulla lihashirviöksi!

Luulin, että tällaisia ihmisiä ei enää ole olemassa. Voimaharjoittelu ei sovi naisen ruumiinrakenteelle, lihaksikas nainen ei ole seksikäs (siis jokainen nainen tietenkin suunnittelee elämänsä vain tätä silmällä pitäen, tärkeintä on olla seksikäs), crossfit räjäyttää lihakset kasvuun... WTF?? :D

http://keskustelu.suomi24.fi/node/10862876

Loistava keskustelu, näitä todellakin liikkuu vielä tuolla kylällä. Jotta en muuttuisi enää yhtään lihaksikkaammaksi ja kuvottavan miehekkääksi, jätän treenit tältä päivältä porraslenkkiin ja keskityn tekemään naisen vartalolle paremmin sopivaa siivousta ja ompelua.

En muuten sitten odotellut mitään kevään tuloa, portaat saa nousta vaikka joka aamu ihan ilmaiseksi. Näin alkuun kerta kävellen, ehkä kesemmällä sitten oikein urakalla. :)


2 kommenttia:

  1. Jep, naisen paikka on nyrkin ja hellan ja ompelukoneen ja aerobic-fitfit-tunnin välimaastossa! Haba on kuvottava ja voimakkuus vie pohjaa hentoisen naisen illuusiolta.

    Huoh..

    VastaaPoista
  2. Ehdottoman tärkeää on määritellä Suomi24-keskustelussa, minkälainen naisen pitää olla. Ja ehdottoman tärkeää on pyrkiä naisena olemaan juuri ihanteen mukainen, muottiin pitää mahtua. Täysin turha keskustelu, törmäsin tähän facebookissa ja oli niin uskomaton että piti jakaa. :)

    VastaaPoista