lauantai 8. joulukuuta 2012

Jalakapäivä

Kivan ja kiireisen työpäivän päätteeksi tankkaus sillä samalla tonnikalapastalla, puolen tunnin päikkärit ja salille.


Väsytti ihan hulluna, mutta ois harmittanu kuitenki, jos oisin jäänyt sohvalle kuunteleen palavien puiden huminaa. :) Joten askelkyykyillä pakarat ja reidet hapotukseen, sitten takakyykyt perään.


Kuminauhalla reisikoukistukset ja pakaraojennukset... otin löysemmän kumpparin, että saa pidemmän liikeradan. Ihme pompula, se mitään kestäny. :D


Jäykemmällä kumpparilla viimeisetkin voiman rippeet irti kintuista, ja sitten piti huilata kun alkoi oksettaa. :D


Mun hartiat on aivan tuskaisen kipeät edelleen, ilmeisesti hieronta teki tehtävänsä, ja superjumit on alkaneet sulaa. Tangon ensimmäinen kosketus niskassa tuntui tosi pahalle ja huomaan kävelevänikin ihan mummokippurassa kipeän niskan ja epäkkäiden takia. Sen takia en tänään tehnyt mitään, missä ois pitänyt roikottaa painoja käsissä. Lemppariliike yhden jalan mave kuulilla piti jättää toiseen kertaan, venyttelin vaan varovasti kuulan kanssa niskoja. Piti tehdä kunnon vatsalihaksetkin, mutta sain tunnin kulumaan noita jalkoja värkätessä plus että tuli tosi paha olo. Sekin siis sai jäädä, huomenna uusi päivä.



Nyt taas makaan hikipussissa, ja toivon senkin vähän auttavan palautumisessa. Kumman kaa -maraton ainakin auttaa! :) Tack och adjö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti