maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuoden viimeinen

Vuoden viimeinen aamiainen. Sen piti olla spesiaali.
Inspiraationa tähän tilinpäätös-henkiseen postaukseen oli Elicen samantyylinen, sattumalta siellä oli paljon yhtäläisyyksiä sisällössäkin. Mm. nämä tapahtuivat vuonna 2012:

- Muutto, 2kpl
- Avioero, 1 kpl
- 26-tuumaset farkut, nyt en oo varma, mutta ainakin siis yhdet.
- Taloudellinen ahdinko kahdesta ensimmäisestä kohdasta johtuen, 1, jatkuu edelleen.
- Puolimaraton, 1
- Kahvakuulakisa, 1
- Kissanpentu, 1
- Avoliitto, 1
- Henkinen romahdus, 1
- Mielialalääkitys, 1
- Töihin paluu uutena ihmisenä, 1
- Asennemuutos uimiseen, 1
- Kolari, 1
- Ulkomaanmatka, 1
- Uusi sohva, 2
- Uudet inkkarikengät, 0!!!! Tarkoittaa ensi vuodelle ehkä kolmea paria.
- Kamerakammon selätys, 1
- Feikkiripsiin tuskastuminen, 1
- Kyykkyjä, tuhansia
- Joogatunteja, muutamia
- Laure Courtellemontin tanssitunti, 1
- Viinipulloja, kuka niitä laskee?
- Iiriksen keikka, 2
- Festarit, 1
- Aloitettu blogi, 1
- Kuopattuja blogeja, 2
- Keskeytetty opiskelu, 1
- Myyty mikroaaltouuni, 1
- "Mitä vittua" -hepuli, joista puoliso ei pidä, muutama.
- Jäsenyys kuntosalille, 1
- Skipatut henkilökunnan bileet, ainakin kahdet,
- siskon 30-vuotissynttärit, 1.

Aikamoista, toivottavasti ensi vuosi olis vähän vähemmän dramaattinen. Ehkä jo olen tehnyt selväksi, ettei 1.1.2013 tarkoita mulle nälkävuoden alkamista, arvoremonttia, kiroilun lopettamista, veren luovuttamista tai muutakaan poikkeavaa. Sitku ja mutku ei ole oikeita sanoja. Ihmisen pitäisi tehdä jokaisesta päivästä sellainen, ettei sitä tarvi huomenna koittaa tehdä paremmin. Kun sitä ei voi. Siksi en usko uudenvuoden lupauksiin tai mihinkään muihin aikaan sidottuuihin parannuksiin. Voisin silti opetella hyppimään narua paremmin, Varpu Tavi suosittelee:


Mun mielestä narulla hyppiminen ei ole dieetti. Eikä Varpukaan varmasti niin tarkoittanut, toimittaja vaan tietää että "hittidieetti" on ajankohtainen ja saattaa myydä irtonumeroita. Naruhyppely on hyvästä.

 (Ei kai tässä mikään muu muutu kuin viimeinen numero siellä päiväyksen perässä, mutta silti:)

Hyvää, terveellistä, liikunnallista, ja ennen kaikkea ONNELLISTA vuotta 2013! 

3 kommenttia:

  1. Hyvää ensi vuotta sullekin! Oon seurannut sun blogia koko vuoden, inspiroituneena ja pääosin hattua nostellen joka tekstin jälkeen :D (enkä oo kertaakaan kehdannut komentoida mitään). Sun vuoden saldo näyttää aikalailla mun 4v sitten saldolta, muutamalla muutoksella. Mä tiedän ton tunteen kun uutena vuotena ainoa toive ensi vuodelle on, että mikään ei muutu. Tai muuttuis edes hi-taas-ti tai jos vaan pikkuasiat muuttuis.. No, muuttuu kuitenkin, ja mä toivon salaa edelleen että noin 2-3v päästä tulee se vuosi kun mikään ei muutu :D

    Siinä oot taivahan oikeassa, että sitkut ja mutkut voi sulloa kaappiin käyttämättömänä tai lahjoittaa eteenpäin. Ja se muutos, sekin on oikeastaan helpompi tehdä rysäyksellä ja ainakin itselle se on jotenkin puhdistavaakin, kun ensimmäinen järkyttävän iso muutos nimittäin tulee vyöryen niin samaan tsunamiin tekee mieli heittää kaikki muukin elämässä. Jos kärsitään niin kärsitään sitten kunnolla, jos tapahtuu niin rrytinää sitten!! Kun kuitenkin kaikkein kamalinta olis elämä joka ei tunnu missään. Kipukin kertoo että on elossa, ja sen jälkeen rakkaus. Ja sun teksteistä näkee sen, että sä oot tän vuoden ainakin elänyt! Täysillä kärsinyt ja täysillä rakastanut.

    VastaaPoista
  2. Liian nopeat sormet, kokeillaanpa uudestaan. :D

    Kiitos kommentista Greta! Samaa mieltä muutoksesta, kun joku rikkoo kaavan, sitä niinku herää ja näkee rutiiniensa läpi. Sitten tajuaa että hei toi ja toikin vois olla paremmin ja sivusta näyttää siltä että nyt se sekos. :)

    Ja jep, kaikkea sekoilua ja seinille hyppimistä on kivempi kutsua täysillä elämiseksi. Olen superkiitollinen kaikesta, mitä olen saanut kokea.

    Ps. toi sun kuva, ja kissat ja koirat on ihania!

    VastaaPoista
  3. Blaa, se kuulakisa olikin jo ennen vuoden vaihdetta. Whatevaa! :)

    VastaaPoista