perjantai 14. joulukuuta 2012

Juttuja vaan

Tajusin tänään, että jouluaatto on 10 päivän päästä. En oo valmistautunut juuri mitenkään! Eipä sillä, itseni tuntien toivoin talvilomani joulun alle joten nou hätä. Jouluhan ei tule, jos ei pese saunaa, siivoa koko kämppää, suunnittele ruokajuttuja, stressaa korteista ja lahjoista jne. :)



Käytiin sitten snadin kanssa vähän hakemassa jouluahdistusta kaupungilta, ja käytiin tankkaamassa Jugissa. Tästä on nyt puhuttu ja kaikki on hehkuttaneet ihan hulluna. En tiedä miksi, mutta valitsin maustamattoman jugurtin, mysliä, mansikoita ja vadelmia. Lapsen kupissa oli suklaajugurttia, pipareita ja vadelmia. Annoskateushan siinä tuli. Koska syön paljon rasvaisempaa turkkilaista juggea joka päivä, tuo maustamaton tuntui tosi pliisulta. Marjat toki oli hyviä, ja tuo suklaaversio. Mutta vitonen pikku jugurtti-annoksesta tuntuu vähän överiltä. Mutta ihan jees, kannattaa käydä! :)




Piti lähteä salille, mutta ikkunasta näkyy, kuinka pirkankadulla seisoo liikenne kahdella kaistalla. Ilmeisesti kolarit Tampereen ympäristössä ja huono ajokeli sotkevat pahasti. Ajoin taas 40 minuuttia Ikeasta Amuriin. Se on aivan käsittämättömän pitkä aika. Voi olla, ettei hermo kestä enää toista ruuhkassa jonottomista samalle illalle.



Kuntotehtaan ensimmäisen viikon duunarit ovat vaikuttaneet oikein tyytyväisiltä. Pieni, lämminhenkinen ja rento sali, jossa treenataan kovaa ja taitavassa ohjauksessa, on tosi kiva juttu. Ihan valmista ei vielä ole, kamat asettuu vähitellen paikoilleen. Mutta on se hieno ja kiva!!



Mutta niinkuin vähän jo vihjasin, nyt alkoi äsämmän joululoma! Tarkoittaa siis siivoamista ihan rauhassa, paljon jumppaa ja ehkä päiväunia. Taidan värkätä uuden soittolistan vauhdittamaan reenejä. NRJ:n aamupojat oli sitä mieltä, että kesäkunnon virittäminen pitää aloittaa nyt. Mä olen sitä mieltä, ettei mitään kesäkuntoa pitäisi edes olla. Kunnossa voi olla ympäri vuoden, ei välttämättä missään rasvattomassa supertikissä, mutta jos elää terveellisesti, syö oikein, liikkuu ja lepää ja voi hyvin, ei mitään kesäkuntokuureja tarvi. Siihen mä ainakin pyrin. :)




2 kommenttia:

  1. Ja paras asenne kunnon kans on se, kun ei ajattele koko aikaa, että "sillon ja sillon mä oon sit sellasessa ja sellasessa kunnossa". Jos syö oikein ja liikkuu paljon, olkohon tyytyväinen siihen mitä on sillä hetkellä :)

    Tää blogi on niin kiva, jee!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anni! Just näin, ja tällä asenteella on sekin puoli, että kun ei ole mitään "sitku" -ajanjaksoa odottamassa, ei ole myöskään sitä "mutkua". No off season, no excuses! :)

    VastaaPoista