keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Tapaninpäivän taakka

Lapsi on taakka, paino harteilla. :) Progressiivisuuskin tässä metodissa toteutuu, kun lapsi nostelee kuulaa ja syö munia ja joulukinkkua. Se painavoituu siis. Tämä lisäpaino myös ilmoittaa, kun tauko on ohi. Liikkeet ovat nimeltään "fiuuuu-ylös" ja sama askelluksella, sekä "lintu joka nokkii".  


Lonkkien pakkovenytys todisti sen, mitä epäilin. Nehän on aivan jumituksessa. Nostelin vähän myös kahvakuulaa ja levytankoa, mutta vain vähän, koska flunssa tai joku muu pääntauti on vaivannut joulun ajan.

Huomaa erityisen maanläheiset sisäliikuntakengät. Painonnostokengät olis varmaan kivat, mutta tuskin ne tässä mun kuntojumpassa ratkaisevaa käännettä tekis. :) Vyö ja remmit on kyllä jo harkinnassa. Joulupukki toi Orcan kompressiopaidan, hyvin puristaa, oikein kiva. Trikoisiin yhdistettynä mulla on nyt kokonainen "compression-woman" -asu. Jos joskus näet uutisen Pyynikin harjulla salamannopeasti liikkuvasta epämääräisestä eläimestä, se on compression-woman. Heijastimet noista puuttuu, eli täytyy pukea shock absorberin juoksuliivit paidan päälle, niissä kun heijastimet on. :P

Paluu arkeen, sekin on oikein kiva. Tulen kiukkuiseksi toimettomuudesta, se on kivaa noin 6 tuntia, sitten alan imuroida neuroottisesti ja murista läheisille. Hyvä päästä hommiin siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti