perjantai 7. joulukuuta 2012

Palautumista

Eilisen itsenäisyyspäivän treeni sisälsi mavea, penkkiä ja vähän ylätaljaa. Ja kun muut teki jotain kidutus-tabataa, mä menin keittämään kahvia. :) Treenistä on vähän videon pätkääkin, se ehkä myöhemmin. Näillä palauteltiin:


Huomenna olis jalkatreeni, sitä ennen pitää saada yläkroppa vähän pehmenemään. Kahden tiukan työpäivän välissä aion ottaa tosi rennosti, kun kerrankin olen yksin kotona. Kävin tuosta "kylältä" hakemassa vähän tarvikkeita. Magnolia&vanilja -tuikkuja, pinkkejä kruunukynttilöitä, asteen tai pari tavallista parempaa kahvia yms.



Pinaattituorepastaa, tonnikalaa ja chilitomaattimurskaa. Joukkoon raejuustoa ja kurkkua, aika jees. Syön tonnikalaa nykyään tosi harvoin, se on hyvää ja kevyttä, mutta on niin suolaista ja teollista. Ja sitten ne delfiinit ja kaikki. :( Tonnikala ei ole hippieväs.


Tässä silti kynttiläillalliseni. En osaa tehdä ruokaa yhdelle, joten syön samaa myös huomenna. Seuraavaksi teen kahdesta bigboy-säkkituolista ison pesän, levitän siihen päälle saunapussin ja haudutan itseni kypsäksi kunnon yöuniin. Ehkä vielä jotain savea naamaan hiillostuksen ajaksi. :) Yksin oleminen on välillä kyllä tosi ihanaa, varsinkin kun on töissä kirjaimellisesti ihmismassojen keskellä. Humina kakluunissa ja nukkuvien eläinten rauhallinen hengitys, kynttilät ja hyasinttien tuoksu, uujea!




Ainii, mun corsan kyljet on oiottu, meinaskin jo vähän kiristää tuo autottomuus. Onni on näppärä autokorjaamo, luottokampaaja, luottohieroja ja kauppa, mistä saa polttopuita pikkusatseja. \o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti