keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Trikoo-asiaa

Moro täältä sohvalta! Tänään käytiin äiskän kanssa vähän kaupungilla, ja kuukausien harkinnan jälkeen (mitä??) ostin Bia Brasil -legginsit. Body Actionissa oli kaikkea muutakin kivaa, mutta jätin pinkit treenitopit ja muut muille. Ehkä mä taas harkitsen puolisen vuotta. :D Noi housut on aika huiput, koska mä valitettavan usein liikun ihmisten ilmoillakin jumppatrikoissa, nuo näyttää astetta säädyllisemmiltä. Ja hirveen kivan tuntoset ovat!

Liikkuessa saa mun puolesta jokainen käyttää sellasia vaatteita, missä on kaikista mukavinta liikkua. Yhtä juttua en kuitenkaan tajua, ja ne on ne leveälahkeiset trikoiset jumppahousut. Jos mä laitan housut, jotka on tiukat ainoastaa perseen ja reisien kohdalta, niin terve. Ensinnäkin jäisin niistä liehukkeista koko ajan johonkin jumiin tai kompastuisin. Ja peppu-reisi -osasto ei ole mikään perinteinen korostamisen kohde kovinkaan monen kehossa. Joku joskus väitti, että levenevät lahkeet tasapainottaa. Halutaanko niillä siis antaa illuusio siitä, että ihminen on pohkeista yhtä leveä kuin lantiosta? Tiedätte varmaan mistä puhun, onko niitten virallinen nimi nyt sitten vaikka jazz-housut tai jotain. Ja juu, tiedän ettei moni ymmärrä aikuista ihmistä, joka oikeasti menee city-markettiin jumppatrikoissa. En mieti tällasia juttuja kovinkaan paljon, mutta joskus kun näkee nätin hyväkuntoisen tytön trumpettihousuissa, ei voi olla miettimättä "miksi, voi miksi".  Mutta hei, jokainen tyylillään. Mä vaan halusin sanoo, että mun mielestä housut joko on löysät, mikä on tosi jees, tai sitten ihan rehelliset leggins-/trikoojutskat.

Juu niin, selkä/pepputreeni tänään hätsynpikaa. Että on liikuntaakin harrastettu, eikä vaan syöty ja shoppailtu. :)




Hello! Today I took a little shopping tour with my mommy. Finally I made a decicion, and actually bought a pair on Bia Brazil -leggings! Since I have a bad habit of showing up in my training-tights also in public, these are a bit more decent. They feel so comfy! Must love them!

Everyone should train in the clothes they feel good in. But IMO: what is it with the jazz-pants?? They do not look good on anyone. Either tights, loose pants or shorts. Another no-no is that "running skirt".  As said, just my opinions, feel free to disagree and roll your eyes on my shopping in training tights on a daily basis! :) 

Today I did my backmuscle workout and some ass-lifting. :D So after shopping ans sushi-lunch, also some sports for today.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti