sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Jouluhan se siinä!

En tänä vuonna ottanut kauheasti stressiä mistään joulujutuista. Siivoamiseen budjetoimani tunnit pilkoin niin, että kerettiin jumpallekin. Kyllä ihminen voi siivota aatonaattona yhdeksän jälkeen illalla, Pispalassa kaikki elää niinkuin tahtoo.

Mun kyykky-haaste on ollut pakko pistää jäihin. Kyykky ei ole kulkenut pitkään aikaan, lonkissa ja varmaan myös pohkeissa on aika pahoja jumituksia. Jos koittaa kyykätä edes 90 asteen kulmaan, tulee keskiselkään vaarallinen notko. Ihminen joustaa sieltä mistä joustaa, silloin kun ei jousta sieltä mistä pitäisi. Niimpä tänään sitten haettiin sitä oikeaa kyykkyä, joka on kadonnut painoja ahnehtiessa. Korotus kantapäitten alla ratkaisi koko sopan. Teen silti kyykyt etukyykkyinä niin kauan, että saan lonkat auki ja keskikropan napakaksi. Sama notkonitkahdus näkyi ihan vipunostoissa, pitää olla tarkempi tuon rangan kanssa. :p


Kevyt kyykky-mix, vähän reisien lisäkiusaa ja taljaa niitä ja vipareita. Jajaja lupaan venytellä jatkossa.


Kivan maidonvalkea on nahka tähän aikaan vuodesta ja loisteputkien alla. Tällä iällä vaan ei viitsi ihan läpi talven enää ravata solkussa, mieluummin valkee ku rusina. :)



Tehtaan valot sammuivat. Kunnon tankkauksen, levon, hellyyden ja hihityksen täyteisen joulun jälkeen Tapaninpäivänä nostetaan maasta kaikki mitä jaksetaan, tempaistaan niin kauan että sormista lähtee tunto, kyykätään persikka puuduksiin ja punnerretaan boobsit pinkeiksi! Tuu säkin! :)

  Nyt on aika levätä, rauhoittua ja hiljentyä rakkaimpien kanssa, sekä syödä hyvin! Ei niin että tarvii mennä sinne apteekin "ajankohtaista" -hyllylle hakemaan närästys- ja ummetuslääkkeitä, vaan hyvin! Teki mieli potkaista kumoon koko jouluteemateline, ihan kuin kannustettaisiin ihmisiä syömään itsensä sairaiksi! Koutsi tekee maailman ylivoimaisesti parhaita joulutorttuja (luulin ettei niistä voi tehdä erilaisia..), ja kinkku menee uuniin ihan pian. Mutta kohtuus kaikessa, paitsi vedessä. 


Rauhallista, ihanaa, tunnelmallista ja onnellista Joulua sinne ruutujen taakse ihan jokaiselle! Pidetään erityisen hyvää huolta pikkuisista, jokainen lapsi ansaitsee kokea joulun taian ja tunnelman, lämmön ja rakkauden. Mikään lahjavuori ei ikinä korvaa sitä! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti