sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Oh Kelly!

Bongasin kansikuvan sekohörhöpullukka Kelly Osbornesta! Neiti on pistänyt tuulemaan, ja näyttää MAHTAVALTA! (En tiedä millä keinolla, luultavasti jollain atkins-paleo-zone-ying&jang -jutulla ja 24/7 personal trainingilla, mutta ei nyt välitetä siitä.) On tosi inspiroivaa, että kukaan meistä ei ole sidottu loppuelämäksi siihen vartalon muotoon, missä on nyt. Jos johonkin, niin omaan kehoon on aika helppo vaikuttaa omilla valinnoilla.



Muutos on siis mahdollista. Sen ei tarvitse tarkoittaa täydellistä elämänmuutosta ja kaikesta kivasta luopumista. Kiva treeniporukka, tarvittaessa henkilökohtaista valmennusta (joka ei välttämättä maksa biljardeja), vähän lisää raejuustoa ja broileria ja vihanneksia, vähemmän epäruokaa, mistä tulee maha kipeäksi. Muutos tapahtuu yllättävän nopeasti, välillä voi ottaa tiukemman jakson, kunhan muistaa että on muutakin elämää. "Nyt kaikki heti kuntoon vuoden vaihteesta" kantaa kuukauden tai kaksi, sitten tulee kiireitä ja flunssaa. Pienin askelin aloittamalla jaksaa loppuelämän.

Kelly Osborne, looking absolutely mind blowing! Wow! See really shows us, how we are not prisoners of our current body shape, but completely able to change. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti